Автор
Rebel

Мили дами, не забравяйте да събудите мъжете си довечера!

Here we go again!!! Как сте мили дами? Празнувате ли? Чудесно! Честит ви празник, бъдете винаги женствени, усмихнати, щастливи и все така красиви!
Седя си тук в офиса, полузаринат от цветята, бейлисите, бонбоните и баниците (да, баниците!). Имам си страхотни колежки. На път съм да се задуша от най-скъпите и силни парфюми, които обикновено се пазят за специални случаи. Изобщо 8-ми март в пълния му блясък!

Може би от всичките тези аромати мозъкът ми (доколкото го имам) работи на по-различна вълна днес. Седя си тук и си мисля – 8-и март е веднъж в годината и от нас мъжете се очаква да се постараем някак по-специално. Да сме готови с цветя, с малки или големи подаръци, с отношение, с усмивки... Всичко това, за да могат нашите момичета да се чувстват най-специални и прекрасни. Едно на ръка е, че никой уважаващ себе си мъж не би трябвало да си позволява да показва отношение към дамата на сърцето си само по празници. От друга страна обаче дали същите тези дами се замислят, че въпросните мъже не са им длъжни и отношенията винаги са движещ се в две посоки поток?

Вие, момичета, можете ли с чисто сърце да кажете, че сте били перфектните дами от миналия 8-ми март до този 8-ми март? Сещате ли се понякога, че и мъжете имат чувства? Че и мъжете обичат изненади, особено без повод? А след като днес излезете по женски с другите момичета от групата, за да пийнете по няколко коктейла, ще събудите ли мъжете си по подобаващ начин?(да, за секс говоря;)) Аз нямам спомен дали са ме будили така точно на 8-ми март, въпреки че няколко години съжителствах с една дама. А трябва да имам. Бих искал да имам! Ей така просто да си спомням „онзи 8-ми март, брат!!!!!“ и когато наистина се напия с момчетата, да се похваля с моето момиче :D. Без подробности много ясно, ама все пак с достатъчен апломб.

Не искам да ви развалям настроението. В никакъв случай! Просто напомням, че ПМС-а е 12 пъти в годината, безсмисленото мрънкане е поне 200 пъти годишно, прехвърлянето на разни битови задължения е нон стоп, а и 2-3 скандала са почти сигурни в рамките на една календарна година :D. Разбирате ли ме? Надявам се, че да.

Защото любовта не се свежда до поредното безумно мънисто за тъпата ви гривна или до обеците, или до цветята, които получавате от „таен“ обожател в офиса, а всъщност са от човека, с когото споделяте живота си. И каквито и очаквания да имате към мъжете изобщо – реализирането им зависи и от вас.

Любовта не е и 8-ми март, не е и нещо, което се появява само когато има повод. Правете така, че вашите мъже да вярват, че са най-големите късметлии раждали се някога и че вие сте най-уникалната жена на тази планета, а и във вселената като цяло. Не, че не знаете как се прави. О, всяка от вас е експерт в тази област, в това съм убеден. Аз само напомням, че би било добре;).
А днес – днес празнувайте с чисто сърце, забавлявайте се и лудейте. Извадете онези момичета, които живеят във вас затрупани от ежедневието, работата, децата, и ги пуснете на воля. Добри или лоши, зли или мили, пачи или не, кифли или кариеристки, грижовни или не чак - вие сте нашите момичета и ние(мъжете) ще продължаваме да ви обичаме!

Честит 8-ми март, момичета!

P.S. Не забравяйте да събудите половинките довечера ;)

Айде, до когато там...