Автор
Woman.bg

Мила родна картинка: Да си на 20 и да родиш бебе на 64-годишен мъж

Мила родна картинака – 20-годишно момиче роди от 64-годишния си приятел.

Тя се казва Верджиния Джебилян, а той Николай Костов. Двамата попаднаха във фокуса на медийното внимание още преди години.

За първи път за интимните си отношения те говориха в предаването на Мартин Карбовски. Оказва се, че са се запознали, когато девойката е била още на 14, а срещата се е случила покрай родителите на момичето.

Мнозина не скриха възмущението си от любовта между двамата, чиято разлика във възрастта е 44 години, и определиха случващото се като "чудовищно" и "извратено". Отношенията между Верджиния и Николай дори станаха обект на прокурорска проверка, но няма данни да е повдигнато обвинение срещу възрастния любовчия.

Но дали обект на критика трябва да е девойката и 64-годишният й приятел, или обществото, допуснало да се случи подобно нещо? Защото истината е, че ако семейните ценности бяха още живи, такива отношения нямаше да са налице днес. Ако Верджиния бе израснала в любящо семейство и бе получила вниманието и грижите, които заслужава всяко дете, дали днес щеше да търси любов от мъж, който може да й бъде дядо?

Самият Николай е категоричен, че двамата са започнали връзката си чак, след като родената в Пловдив девойка е навършила 18. Преди това отношенията им са били чисто приятелски.

"Нашето общество е стерилно. На моменти са ми идвали мисли за нея, но имаше една вътрешна спирачка заради възрастта. Погалих я като жена на рождения й ден, когато навърши 18, танцувахме, тя се отпусна, бяха паднали задръжките от това, че не е пълнолетна", твърди Николай.

"Приятно ни е да сме заедно. Има абсолютна хармония между нас, много приятно е чувството, че съм намерил човек, който ме разбира. Не смея да го кажа, но това е любов", разказа още Николай. Той признава, че се надява да са вдъхнали смелост на други двойки с голяма разлика във възрастта да разкрият отношенията си пред света и да не се страхуват от хорското мнение.

Девойката е толкова лудо влюбена в Николай, че дори си татуирала името му.

Верджиния смени и фамилията си във фейсбук на Костова, което предизвика предположения, че тя е минала под венчилото с възрастния си любим. До брак обаче все още не се е стигнало или поне така излиза от личната информация, която момичето е дало в профила си в социалната мрежа. Там тя е отбелязала, че е сгодена за Николай.



Двамата все още не са стигнали до размяна на клетви за вечна вярност, но вече имат детенце на шест месеца.
Верджиния сама се похвали за бебето, като пусна снимка в личния си профил във фейсбук, на която двамата родители позират с наследника си.

Интересно ни е да разберем какво мислите за тази двойка? От значение ли е възрастовата разлика или когато има любов, годините не са важни? След като днешната младеж съзрява доста по-бързо, нормални ли са подобни отношения, или те са белег за деградацията на обществото?