Често булките се подлагат на строга диета, за да изглеждат безупречно на сватбата си. В случая на Меган и Хари обаче на хранителен режим е подложена не само младоженката, но и женихът.

Меган изцяло е променила хранителните навици на шестия в линията за наследяване на английския престол и според медиите на Острова го е подложила на строга диета. За да е във форма за големия ден, Хари е започнал да посещава и луксозен фитнес, чийто месечен абонамент възлиза на 1 280 лева.

Диетата, на която Меган е подложила Хари, се състои от пресни зеленчукови фрешове, плодови и зеленчукови смутита и отказ от месо. Освен това той е включил продукти като кейл и киноа в дневното си меню.

Самият Хари не крие, че е променил хранителните си навици и наскоро сам призна, че се е отказал от пицата. Това учуди мнозина, тъй като в интервю готвачът на двореца Кенсингтън сподели, че любимата храна на принцовете през тийнейджърските им години е била пица и бургери.

Но към днешна дата, навярно под влиянието на Меган, Хари е обърнал гръб на бързите въглехидрати, на които са богати тези храни.

Припомняме ви, че 36-годишната актриса следва строг хранителен режим, твърдейки, че на него дължи добрия си външен вид.

Меган сподели преди време, че диетата й е на основата на растителните продукти и също така се характеризира с пълен отказ от преработени храни. Въпреки това тя признава, че понякога си позволява пържени картофки и сладолед.

"Един примерен ден от менюто ми включва – смути с бурбонска ванилия и боровинки за закуска, за обяд салата с авокадо, зелен боб, малко козе сирене и тънка багета, а вечеря – морски дарове. Меган обаче сподели, че има периоди, през които се опитва да се храни изцяло на веган режим през седмицата, но не стига до прекалени лишени и не изпада в крайности, защото балансът е важен.

В хладилника ми обикновено винаги има моркови, хумус, зеленчуци за зелено смути и чиа пудинг, който приготвям началото на всяка седмица", разкри неотдавна Меган.

И въпреки че фигурата й е безупречна, тя явно смята, че трябва да отслабне за сватбата. За да го постигне тя все по-стриктно внимава с калориите, които приема за деня, разкриват британски медии. В резултат красавицата се е раздели с няколко килограма и се наложи роклята й да бъде преправяна цели седем пъти през последните седмици, защото Маркъл продължавала да слабее, пишат от Дейли мейл.

Актрисата обаче далеч не залага само и единствено на диета, за да е във форма. Тя отделя време и за тренировки, като физическата активност, на която младата дама залага, е предимно кардио, йога и тренировки с тежести, водени от личен треньор.

Четете още: Как го прави Меган: Тренировъчният режим на една бъдеща принцеса!