Днес се появи поредната любопитна новина около най-коментираните съпрузи през последните няколко седмици и то не само на Острова, но и в света - Меган Маркъл и принц Хари.

Оказва се, че херцозите на Съсекс ще се местят в нов дом.

Според изданията във Великобритания новото имение се намира в английската провинция и по-конкретно в живописната местност Костуолдс, която е само на два часа от Лондон.

Идиличното селско местенце в Южна Англия е известно със спиращите си дъха пейзажи, като любопитна подробност е, че имение в Костуолдс има и бащата на Хари принц Чарлз, а също така и семейство Бекъм.

В момента на мястото, купено от Хари и Меган, има няколко постройки, които ще бъдат разрушени и на тяхно място ще бъде издигнато зрелищно имение с шест спални, три дневни и стаи за персонала.

Домът обаче ще бъде готов след година, а снимки разпространени от в."Мирър" показват и как ще изглежда бъдещото имение. Постройката ще е каменна и масивна, излъчваща аристократизъм, а околната площ ще е красиво озеленена, разкриват кадрите.

Според част от медиите херцозите ще се преместят да живеят там, веднага щом къщата е готово. Според други обаче това ще е просто ваканционна вила, която Меган и Хари ще посещават едва два-три пъти годишно.