Любовта се вижда ясно в очите на Хари и Меган и едва ли някой може оспори този факт. Още преди да се врекат във вечна вярност, двамата разкриха, че с нетърпение очакват деня, в който ще станат семейство и че повече от всичко биха искали скоро да сдобият с наследници. Очевидно и тогава те са работели по въпроса, а днес Меган вече е бременна с близнаци.

Или поне така твърдят някои британски издания.

Поводът, предизвикал разпространението на новината е корицата на сп. "ОК!", която гласи: "Дворецът потвърди: Меган е бременна с близнаци, очаква момче и момиче!"

Но всъщност информацията не е потвърдена официално и нито говорителят на двореца Кенсингтън, нито Хари или Меган са давали публично изявление. Според неназовани източници щастливите влюбени научили новината на медения си месец и бързо споделили на Кейт и Уилям. Въпреки че страстта между Меган и Хари е силна, и двамата били изненадани, че опитите им за зачеване са дали плод толкова скоро. Макар че до вчера Маркъл се занимаваше основно с актьорство, в момента тя е изтънчена дама от кралското семейство, която вече е настроена да бъде майка и често говори с Кейт за всичко, което й предстои.

Според няколко западни издания херцогинята на Съсекс и принцът вече са съобщили радостната вест на близките си и е въпрос на време (по-точно три месеца) тя да бъде потвърдена!

Четете още: Звездните красавици, които мразят външния си вид