Всеки от нас има своите тъмни тайни, които крие от света, но когато си бъдещата снаха на кралица Елизабет II това е почти невъзможно. Да, точно така, отново говорим за Меган Маркъл, а новината, която ще ви споделим със сигурност не сте я очаквали. Бъдещата кралска особа е имала връзка с порно актьор. Този факт актрисата ревниво пазеше в тайна, но уви, медиите я разкриха.

Представяме ви Саймън Рекс!

Като че ли не ни е трудно да повярваме, че този чаровник е привлякъл вниманието на Меган, когато тя е била само на 22 г.

Първите три филма за възрастни, в които Саймън участва, са насочени към гей аудиторията, а през 1997 г. той е отличен с награда за най-добро солово видео. Според „The Sun” Меган и жребецът от еротичните продукции излизали заедно през 2004 г., когато тя прави първите си стъпки в телевизионния ефир. Днес Саймън е оставил порнофилмите зад гърба си и в момента е рапър и комик. Споменахме ли, че през същата година, когато се среща с Меган, той има връзка и с Парис Хилтън?



43-годишният Саймън разкри пред медиите, че е участвал във филми за възрастни, когато е бил 19-годишен с цел да се издържа.

Със сигурност тази новина няма да бъде добре посрещната от кралското семейство, но все пак от годините на Маркъл става ясно, че не е възможно тя да не е имала интимни отношения с повече мъже преди Хари. А ето какво сподели за миналото на бъдещата кралска снаха най-добрата й приятелка, Нинаки Приди:

„Меган никога не е била без гадже за повече от два-три месеца, тя винаги е искала да има човек до себе си. Харесваше й идеята да бъде част от съюз и да бъде в уютна домашна обстановка. Във всичките си връзки тя е мислела за брак“.

Е, връзката й със Саймън Рекс прави изключение, тя е била по-скоро моментно привличане. Дали кралицата ще успее да преглътне факта, че любимата на внука й е мачкала чаршафите с порно актьор? Едва ли.

Четете още: Учителка в греховна връзка с 13-годишен ученик