Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Март носи нова любов на Овните и тайна любов на Телците

Овен – Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да успеете във всички нови дела. Венера в Овен (след 7 март) ще ви покаже пътя към ново начало. През месеца ще настъпят събития, които ще ви подтикват към действие. Емоциите и впечатленията ще има много, което ще ви донесе оптимистично настроение. Главното е да не поемате рискове и да не се впускате в приключения, тъй като вашият огнен темперамент може да ви подтикне към необмислени постъпки. Това особено касае финансовата област. Някои ще получат интересни предложения за работа. През месеца е възможно да изпаднете в умора и апатия, но това е поради намаляване на жизнения ви потенциал преди рождения ден. В любовта ще има много радостни моменти, особено за тези, които са свободни. Обстоятелствата около вас са такива, че се създава една изкусителна картина. Вашата чувственост ви прави привлекателни за противоположния пол, което създава благоприятни условия за началото на нова любовна история. Мнозина ще срещнат човек, с когото ще обвържат съдбата си. Ако не срещнете такъв, не хабете силите си в безперспективни връзки, също така не започвайте отношения с вече обвързани хора. Интересно ще стане през последните дни на месеца, когато Венера ще съвпадне с непредвидимия Уран. Съвместното влияние на двете планети е оптимистично, носи късмет в любовта.

Телец – Животът ви ще стане по-богат и интензивен откъм събития. Меркурий в Овен (след 7 март) ще доведе до неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ще се създадат ситуации, които трябва да бъдат интерпретирани правилно и интуитивно да се вземат важни решения. Трябва да търсите подкрепа в лицето на близки, доверени хора. Пред някои ще се разкрият добри перспективи в службата, но радостта ви ще бъде само временна, ако не разпознаете навреме „подводните камъни” и уловки. Бъдете бдителни, за да не попаднете в капан. Повишението на дневната ставка може да бъде несъизмеримо с обхвата на изпълняваните задължения. Всичко това трябва да имате предвид, преди да се съгласите. Бъдете внимателни, тъй като има опасност от наранявания и фрактури. В края на месеца се въздържайте от казването на ненужни думи, влизане в дискусии, тъй като можете да си навредите. Това се отнася както за работата ви, така и за личните отношения. В пристъп на емоция може да кажете нещо, което не би трябвало. После може да съжалявате, но „казана дума, хвърлен камък.”. Повишената емоционалност при вас показва липса на витамини В в тялото. Венера в Овен (след 7 март) ще покаже колко силни и искрени са чувствата в личните взаимоотношения – влюбените ги очакват сериозни изпитания. Животът ви може да изглежда доста скучен поради липсата на ярки емоции. Някои от вас ще забележат забавяне в любовните дела, други ще се почувстват самотни или разочаровани. Всичко това, защото Венера до края на месеца ще е в сумрачния 12-ти дом, където не е особено благоприятно място за нея. Но пък е времето на тайната любов.

Близнаци – Като цяло астрологичните фактори за март за вас са благоприятни, въпреки че има и противоречиви тенденции. Поставяте си сложни задачи, но амбициите ви са големи и късметът ще е на ваша страна. До 20 март Слънцето - символ на сила, статут и престиж, се намира в дома на кариерата ви, което предвещава значителни постижения в работата и бизнеса, съответно за тези, които се стремят към това. Тези, които се занимават с бизнес, ще срещнат нови делови партньори.Тъй като тук се намира и Нептун, то много внимавайте с кого ще встъпите в партньорство. Някои от вас ще бъдат привлечени от инвестиции в недвижими имоти. Не рискувайте, ако ви се прииска да промените нещо, особено в личната сфера. Много е важна социалната ви активност за развитието на личните отношения. Най-вероятно във връзката ви ще има по-малко емоция и страст, но затова пък повече духовно единство и взаимно разбирателство. До 16 март Марс се намира в дома на партньорството ви и свободните от вас, предимно родените през третата десетдневка на знака, ще имат добри възможности да срещнат нова любов. Последната седмица на март, вашият управител Меркурий започва ретроградно движение. Време да ревизирате отношенията си и да определите приоритетите си в любовта. Може да станат актуални обстоятелствата от миналото, да се върнат тези въпроси, които не сте решили навреме. Ако имате желание да подновите прекъснати отношения в миналото, времето е подходящо да опитате. Но ако започнете нова любовна връзка, едва ли ще отговори на вашите очаквания.

Мартенският хороскоп за останалите зодии ще бъде публикуван през следващите три дни.