Автор
Роси Кацарова

Мантрата на Сиара, която й помогна да отслабне след раждането

Сиара е от звездните дами с най-перфектна фигура към настоящия момент. Истината обаче е, че имаше период, когато и тя се бореше с излишните килограми.

След бременността си изпълнителката бе наддала впечатляващите 27 килограма, което е доста над нормата според специалистите по акушерство и гинекология.

Само четири месеца след раждането обаче певицата успя да си възвърне предишната форма и да се раздели с всички 27 килограма. Това предизвика не само възхита от страна на феновете на звездата, но и неспирни въпроси как тя е успяла да постигне тази трансформация.



Сиара най-накрая реши да вдигне завесата и сподели тайната за сваляне на излишните килограми.

"Първото правило, което следвам, е да давам на тялото си почивка. За определен период от време спирам стриктната диета и ям пържени картофи, бургери, пица, сладолед и любимите ми бисквити Oreo", разкри Сиара.

Този подход е ключът към ефективното сбогуване с излишните килограми, категорични са диетолозите. "Когато дълго време се придържате към хранителен режим с отрицателен калориен баланс, тялото започва да свиква да приема ограничен брой калории и метаболизмът се забавя. Организмът изпада в така нареченото "плато" и отслабването е невъзможно. За да се излезе от него, трябва рязко да се смени видът на храната за определен период от време и после отново да се върнете към диетата", споделят професионалисти в областта.

Сиара също така допълва, че в битката с килограмите помага пиенето на голямо количество вода в комбинация със специална мантра.

Да, правилно прочетохте.
Красавицата разкри, че в моментите, когато е на път да съгреши и да наруши хранителния си режим, си повтаря: "Храната няма да избяга".

"Казвам си: "Не се нахвърляй на тези спагети. Те никъде няма да отидат, стоят тук и те чакат. Сега се придържай към режима си, а после ще пируваш с тях." Но дори когато не съм на диета, пак си повтарям тази мантра. Тя ми помага да си дам времето, необходимо ми, за да осъзная, дали наистина имам нуждата от дадена храна."