Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни приключения за Телеца, успех за Козирога

Овен- Много добре знаете, че не може винаги да става това, което искате. В това се заключава и сарказмът на днешния ден. Вас неразбориите и проблемите не ви плашат особено и продължавате да изпитвате повече увереност и надежда в утрешния ден.

Телец-
Околните трудно ще следват и изпълняват вашите подсъзнателни желания, ако не им обясните направо какво искате и очаквате от тях. На някои щастливци съдбата подготвя любовни приключения и приятни преживявания.

Близнаци-
Вие ще бъдете по-ангажирани в личните работи. Не бързайте да споделяте радостни новини с хора, които не споделят настроението ви. Не правете обещания, които няма да можете да изпълните. А ако сте се ангажирали вече, изпълнете ги.

Рак- Не се опитвайте да решавате всички проблеми наведнъж, действайте постепенно, стъпка по стъпка преодолявайте препятствията. Добре прекараното време в компанията на членове на семейството - уютна домашна обстановка и вкусна храна, може значително да повиши духа ви.

Лъв- Много енергийни ресурси могат да ви отидат за решаване на битови проблеми. Обърнете се за помощ към домашните си, обсъдете с тях проблемите. Вземете съвместни решения. Добре е днес да се откажете от употребата на алкохол.

Дева- През този ден може да се притесните или да се развълнувате от нещо. Добре е да успеете да се справите с емоциите. Възможно е да се появи днес човек, който ще прояви внимание към вас. Включете разума си и не се оставяйте на сетивата да ви водят.

Везни- Днес нещата ще ви се получават, набелязаните задачи ще ви се удават. Съдбата е подготвила за някои от вас приятна изненада. Звездите ви насърчават да общувате сега повече. Ключът към успеха ще бъде намерен с помощта на стари връзки и познанства.

Скорпион- Създайте си положителна настройка. Денят е благоприятен за романтично общуване с представители на противоположния пол. Бъдете внимателни - възможни са неочаквани разходи поради стечение на обстоятелствата.

Стрелец- Днешните обстоятелства няма да се стекат много добре за мнозина. Ако някаква работа, която трябва да свършите не ви е по сърце, то не се насилвайте. Оставете я за друг ден. Подредете деня по приоритети.

Козирог- Добър ден да завършите старите дела и за започване на нови. Въпреки това ще са необходими много усилия за достигане на положителни резултати. Днес ще се проявите като истински дипломат и ако е необходимо да преговаряте, ще можете да постигнете успех.

Водолей-
Звездите ви даряват такова състояние, при което няма да съществуват препятствия пред поставените цели. Разполагате с висок енергиен потенциал и ще можете да противостоите на всякакви трудности.

Риби-
Обстановката около вас е благоприятна. Ще се увеличи кръгът на вашите познати. Интересни и неочаквани обрати на съдбата могат да променят бъдещето ви към по-добро. За да дадете шанс на всичко това да се случи, не стойте дълго сами в къщи.