Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни амбиции променят Близнаците!

Овен- Психологически ще е напрегнат деня за мнозина Овни. Напрежението може да окаже влияние върху самочувствието и настроението ви. Не бързайте да прехвърляте вината върху някой друг или върху обстоятелствата.

Телец- Днес вие ще действате в съответствие с по-рано поставените планове и задачи и нищо не може да ви отклони от тях. През деня вероятно ще се появят причини, поради които ще се вълнувате. Не губете контрол над своите чувства.

Близнаци- Никакви обезпокоителни или важни обстоятелства не се очертават. Върху избора на целите ви могат да повлияят любовните, финансовите или други амбиции. Планетните влияния могат да причинят безпокойство и безсъние на по-чувствителните натури.

Рак- Възможно е да възникнат някакви проблеми, които ще се нуждаят от компромисно решение. Постарайте се въпреки всичко да бъдете сдържани в реакциите си и премерени в поведението си. Някои от вас ще изпитат леко неразположение.

Лъв- Много е вероятно да се създадат разногласия във вашата среда на общуване и да има борба за надмощие на позиции. Постарайте се да запазите търпение и спокойствие. Проявете повече разум, оставяйки чувствата на по-заден план. Не влизайте в изясняване на отношения днес.

Дева- Имате доста набелязани задачи за деня. Не се оставяйте да ви владеят емоциите и не прибързвайте в действията си. Обърнете повече внимание на здравето си и се постарайте да не се претоварвате физически и емоционално. Добре е днес да внесете нещо ново в дома си.

Везни- Не бързайте да отхвърляте идеите и съветите на други хора. Сътрудничеството с тях може да ви е от полза. Вашата проницателност ще ви помогне да разберете нещата в дълбочина. Някои от вас ще се освободят най-после от стар проблем.

Скорпион- Необходима е пълна самоотдаденост в работата и в дома ви. Настроението ви ще бъде променливо през деня, а това ще повлияе и върху действията ви. Някои ще бъдат обхванати от тревожни предчувствия, но безпокойството и тайните страхове са неоснователни.

Стрелец- Днес е желателно да планирате по-добре разходите си и да не се увличате по големи харчове. Финансовата ситуация не предразполага към нови придобивки и покупки. В любовта ще ви провърви повече и тя ще ви донесе само положителни емоции.

Козирог- Намирате се в период на физически и енергиен подем, но използвайте разумно силите си. С препятствията лесно ще се справите. По силните и активните от вас ще предприемат нови действия.

Водолей- Имате да вършите много неща, много задачи, така че не се размотавайте, защото няма да ви стигне времето. Най-добре сами си свършете работата, вместо да се осланяте на някой друг. Нужно е да балансирате душевното си равновесие.

Риби- Този ден е опасен за взаимоотношенията ви, защото се е натрупало малко напрежение между вас от последно време. В партньорските отношения трябва да проявите взаимна снизходителност. Постарайте се да балансирате обстановката, колкото и да е трудно това.