Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовен хороскоп за юли!

Любовният хороскоп за месец юли показва, че Купидон си наглася вълшебните стрели и се готви да се забавлява с пълна сила. Много хора ще могат да се отдадат на романтичните си чувства и да изразят своята любов.

Овен - През първата половина на юли, по-голямата част от вниманието ви ще бъде насочено към любовната сфера. Опитайте се да отделите повече време на вашето семейство и да разрешите вътрешните си проблеми. Любовта за мнозина ще се превърне в самоцел, други ще я приемат във вид на игра и развлечения. През втората половина на юли, сякаш някой ще свали розовите ви очила и ще видите нещата по различен начин. Не въвличайте любимите си хора в безсмислени конфликти. Стремете се да бъдете във всичко умерени. Обръщайте внимание на малките неща в отношенията си. Важно е да не задушавате любовта си. Ако сте сами и си търсите партньор, хороскопът прогнозира, че има вероятност от интересна среща. С преминаването на Венера в знак Дева от 10 юли, вие ще започнете да контролирате емоциите си по-добре и да ставате по-малко чувствителни.


Телец – Юли е особено успешен месец за сферата на личните взаимоотношения и любовта. Това ще е месец на силни чувства и щастливи моменти. Звездите ви съветват да следвате повелите на сърцето и открито да се изразявате, тогава няма да липсва внимание от страна на противоположния пол. Венера ще ви помага в търсенето на любовта, но вие също ще трябва да положите усърдие. Планетата създава хармонични отношения със страстния Плутон към края на месеца, което ще направи сетивата ви още по-интензивни и чувствени. Поради това мнозина ще са склонни към лекомислено поведение и мимолетни връзки. Сериозните връзки обаче, които се оформят сега ще бъдат кармични. Тези, които вече имат установени отношения, да се наслаждават на това, което имат. Ако пък нещо сериозно ви куца в отношенията, то сега не е подходящо да вземате решения за развод или раздяла.

Близнаци – През юли няма вероятност да се отегчите, очакват ви много възможности за любов и романтика, летни флиртове. Благодарение на подкрепата на Венера няма да се страхувате да направите първата крачка към щастието си. Вашият успех до голяма степен зависи от вас. Важното е да сте готови за промени. Искате до себе си човек, който да споделя вашите интереси и страсти, но такива хора не са лесни за намиране. Може би е време да свалите малко летвата и да се опитате да промените идеалите си. За Близнаците, които още търсят своето щастие и любов, звездите настоятелно призовават внимателно да се оглеждате край себе си. Около вас има човек, който ви харесва много, но вие не го забелязвате или пък вътрешните ви задръжки ви пречат да направите решителната стъпка. За тези, които имат вече връзка, настъпи моментът, когато е време да направите корекции и промени във взаимоотношенията си, които ще ви дадат възможност да ги доразвиете. Не бъдете толкова взискателни и претенциозни към партньора си и в личния ви живот винаги ще има хармония.

Рак – През юли ще бъдете жизнерадостни и позитивни и това ще привлича интереса към вас на противоположния пол. Втората половина на месеца ще остави силни впечатления в любовната сфера. Ако имате късмет и ви провърви, най-добре е да пазите всичко в тайна и да не се хвалите, защото късметът може да се отвърне от вас. Това време не е за срамежливи хора, късметът ще бъде на страната на тези, които са уверени в себе си и своите желания. Постарайте се колкото можете по-често да излизате от къщи и да посещавате оживени и обществени места, големи компании. Възможно е приятели да ви помогнат и да ви запознаят с някого. Ако вече имате партньор, време е да се измъкнете от "черупката си" и да му отдадете повече любов, грижа, нежност и ласки.

Лъв – Повишената енергия на Слънцето и Марс ще ви придаде повече увереност. Често ще имате възможности за флиртове и нови запознанства. Любовта може да проникне в живота ви внезапно и вашата работа е да не пропуснете този важен момент. Понякога дори не осъзнаваме, че другата ни половина е някъде наблизо. Звездите препоръчват да бъдете по-внимателни, за да не пропуснете щастието си. Някои ще осъществят интересно запознанство онлайн или чрез обществена ангажираност. Първата половина на месеца ще бъдете по-романтични, а след това ще ви движат повече материалните интереси. На мнозина чувствата ще се окажат повърхностни и ще зависят пряко от настроението, ще предпочетат да се впускат във вихъра на любовта само за една нощ, смятайки, че това е по-добре от нищо.

Дева – Юли не е благоприятен за започване на сериозна връзка, но за флиртове и развлечение е подходящо време. След 10 юли Венера ще изпълни живота ви с ново съдържание. Ще ви открие нови възможности, ще разшири контактите ви. Ще засили вашата привлекателност и без много труд ще съблазнявате и привличате лицата от противоположния пол. Не са изключени значителни промени в личния живот. Отворете сърцето си за невероятни емоции, щастието е много близо. Погледнете към приятели и колеги на работното място, със сигурност някой показва признаци на внимание, но вие не сте забелязали. Дръжте се колкото може по-внимателно, обмисляйте всяка своя стъпка, за да не стъпите накриво. Семейните двойки са уморени един от друг и всеки търси лично пространство.

Везни – След 10 юни, когато Венера премине в сектора на ограниченията, мистериите и тайните, за родените през първата десетдневка на знака се очертават различни варианти. Ще се появи тайнствен обожател в живота ви или ще се увлечете по тайна любовна връзка. Възможно е също да се влюбите в човек, който не може да отговори на чувствата ви по някаква причина. Във всеки случай любовните афери на Везните този месец ще бъдат загадъчни и мистериозни. Тези, които са сами, трябва да се държат решително и уверено. Искате връзка? Какво ви пречи да поемете инициативата в свои ръце? Вие сте силни, независими и достатъчно съблазнителни. Ретроградният Марс е разположен в сектора на любовта във вашия знак, затова не се препоръчва да се вземат важни решения за прекратяване на връзка или развод. Ако си имате партньор и се изкушите да имате извънбрачна връзка, по-добре е да се откаже от такова намерение.

Скорпион – Любовният живот през юли ще бъде динамичен за повечето от вас. Ще бъдете често в центъра на вниманието. Ще привличате със своя природен сексапил и магнетизъм. Възможно е да установите връзка с колега или някой, с който сте свързани професионално. Ако сте сами, не стойте у дома в свободното си време, а излизайте по-често на обществени места, срещайте се приятели, пътувайте, защото именно там ви дебнат новите запознанства. Ако скоро сте преживели раздяла, не се хвърляйте в нови чувства, дайте си малко време. Ако в личния живот имате двама партньори, тогава трябва да бъдете внимателни и да се пазите от интриги и разкриване на тайната ви. Двойките ще прекарват времето си скучно и монотонно, затова е време да добавите няколко ярки емоции към котела на страстта. Отпътувайте някъде заедно и се уединете в романтична обстановка, за да съживите чувствата си.

Стрелец – Юпитер, един от вашите основни настойници в любовта, ще се освободи от своята ретроградност на 10 юли. Бавно, но вярно ще започне да разчиства пътя ви към щастието в любовта. Не се страхувайте да правите нови запознанства през втората половина на юли. Насърчавайте хората да се влюбят във вас. Може би вашият истински спътник в живота е все още далеч, но това не означава, че трябва да се откажете и да спрете търсенето. Въпреки че хороскопът не ви обещава промяна в личния ви живот, по всяко време всичко може да се промени. Някои Стрелци ще останат разочаровани от връзките си. Ще забележете, че партньорът ви се държи съвсем различно, отколкото сте очаквали. Семейните ще се чувстват у дома си в атмосфера на благополучие и взаимно разбирателство.

Козирог – Първата половина на месеца е пикът на вашата популярност. Ще имате повишена потребност от внимание, признание и обожание. Гордостта и страстта ще са отличителна част от вашето поведение. Бъдете внимателни, склонни сте да действате егоистично в любовната сфера. През целия месец лесно ще завладявате човешките сърца. Това е особено добро време за започване на нови отношения. Ако сте сами и си търсите половинката, не се страхувайте да направите първата крачка. Можете да се доверите на приятелите си, но бъдете по-внимателни с непознати. Ако имате любим човек, важно е да контролирате думите си и поведението си. Можете да ви разберат не както ви се иска. Има голяма вероятност от недоразумения, които могат да доведат до истински скандал.

Водолей – Юли е благоприятен, ако искате да промените нещо в личния си живот. Ще излязат много нови възможности, ако и вие бъдете по-активни, решителни и водите по-социален живот. До 10 юли обаче ще срещате някакви бариери в сферата на сексуалните отношения. На някои личните отношения са сложни и объркани и трябва да решите най-накрая какво искате. За останалата част от Водолеите не се предвиждат някакви специални проблеми. В ход са необратими промени, които може да се окажат както благоприятни, така и не толкова. В края на месеца Меркурий става ретрограден в дома на партньорството ви и може да внесе известна нестабилност. В същото време, ако искате да се върнете към стара любов, имате добри шансове да опитате.


Риби - Вашият постоянен престой в зоната за комфорта често се превръща в причина за провала на любовта ви. Вие просто се страхувате, че светът е изпълнен с много опасности. Ако обаче не поемете рискове, най-накрая самотата ще ви завладее, а след това ще намерите много по-трудно в живота си партньор. Именно куражът през този период е вашият основен ключ към успеха. Юли ще ви поднесе нови перспективи и ще имате любовни успехи. За целта обаче трябва повече да излизате, да посещавате различни мероприятия. Венера, планетата на любовта, след 10 юли влиза в сектора на партньорството ви, което е благоприятно за укрепване на този вид отношения. Ако сте имали досега някакви проблеми във връзката си, то времето сега е добро за помирение.