Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвът сбъдва всичките си желания през 2018 г.

2018 ще бъде за вас една динамична година, изпълнена с разнообразни събития, годината на изпълнение на желанията, на радост и щастие, но при условие, че сте много внимателни към чувствата на другите и не обиждате никого, дори по невнимание. Още от началото на годината ще се замислите за постигнатото досега и за стъпките, които трябва да бъдат предприети в бъдеще. Извличайки опит от минали ситуации, имате всички възможности да изградите солидна основа за бъдещето, особено по отношение на професионалния и личния живот.

До 8 ноември Юпитер се намира в сектора на дома и семейството ви и обещава късмет и промяна към по-добро в това, което е свързано с тях. Много семейни проблеми ще намерят решение, отношенията с роднините ще станат по-хармонични. Времето може да бъде успешно за закупуване и продажба на недвижими имоти, закупуване на неща за трайна употреба. Може да се очаква попълнение на нов член в семейството. През втората половина на годината, родените през първата десетдневка на знака ви могат неочаквано да получат подтик да сменят сферата си на действие и да се захванат с нещо съвсем различно и ново.

Ще имате шанс да се изкачите към върха на кариерата и да получите по-висок социален статус, но трябва да сте смели и да не се страхувате да вървите по непознати пътища. Плутон се намира във вашия дом на здравето, така че трябва да следите внимателно здравето си, периодично да се подлагате на медицински прегледи. Не се препоръчва да се занимавате със самолечение и да прилагате твърди диети. Това основно се отнася за родените през третата десетдневка на Лъва. Вие сте най-кралският знак на Зодиака. Възстановете силите си и се подгответе за нови постижения. Звездите ви съветват да не забравяте, че вие сте ковачът на вашето щастие и съдба и именно от вашето настроение и самочувствие ще зависи вашият успех в различни области. Благодарение на мъдростта си и усърдието ще преодолеете всички несгоди.