Той е не само най-скъпоплатеният футболист в света, но и горд татко на три момчета. Говорим за Лео Меси, който преди броени дни посрещна на бял свят третия си наследник.

Бебчето е плод на любовта му с красивата му съпруга Антоанела, като няма как да не отбележим, че историята между тях е сякаш излязла от приказките.

Двамата са приятели от детинство, като Антоанела е братовчедка на най-добрия приятел на спортиста. Красавицата е влюбена в Меси, откакто се помни, но дълго време той я приема просто като приятелка. Чак през 2007 година той поглежда на нея с други очи и двамата започват връзка, от която на бял свят се появяват три момченца – Тиаго, Матео, а този месец за пръв път проплака и Чиро.

Лео се похвали със снимка на третия си син веднага след раждането, но на първия фотос се виждаше само малката ръчичка на бебето. Гордата мама също не пропусна да качи в профила си в Instagram кадър на прекрасното си семейство. На снимката тя е гушнала малкия Чиро, а около нея са останалите членове на семейството, видимо щастливи от появата на мъника в живота им.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Преди два дни Антоанела качи и още една снимка на мъжете си. Този път самата нея я нямаше на кадъра, а щракнати бяха Лео, държащ в ръце Чиро, двегодишният Матео, видимо заинтригуван от по-малкото си братче и Тиаго пленен от таблета си.

View post on Instagram