Автор
Woman.bg

Кристина Агилера разбуни духовете с голи снимки

Очевидно все още в палаво настроение покрай празника на любовта, Кристина Агилера сподели преди дни няколко изкусителни снимки на профила си в Инстаграм, пише Daily mail.

На черно-белите кадри американската певица е абсолютно гола, потопена във вана, пълна с пяна. Фотографиите предизвикаха вълна от коментари и мнения както в социалната мрежа, така и из медийното пространство.

View post on Instagram
 

Към момента топлес снимките на Агилера са събрали повече от 288 хил. харесвания и над 7 хиляди коментара.

Някои от феновете са откровено изненадани от разголената изява на любимката си. Според тях носителката на 6 награди "Грами" изглежда добре, но изразяват недоволството си, че тя няма нужда от подобен тип самореклама.

View post on Instagram
 

Други обаче определено приветстват мокрите кадри, споделяйки под тях, че 37-годишната майка изглежда зашеметяващо.

Поп дивата не е пускала друга песен след „Lotus” през 2012-а. Тя припомни наскоро, че появата на новия й албум наближава. Очакваше се той да бъде на пазара в края на 2017-а, както самата звезда бе обещала, но, за разочарование на феновете й, това така и не се случи.


Всъщност, разголените фотосесии не са нещо ново за талантливата певица. През 2002-а тя се снима за американското издание на мъжкото списание Maxim. Именно броят с нейното голо тяло тогава държа дълги години рекорда за най-продавана корица.

Четете още: Ким Кардашиян чисто гола в Instagram