А сега отново за гостите на най-обсъжданата сватба на годината.

На знаковото събитие присъстваха редица благородници, както и с величия от света на съвременния шоубизнес. Но откъде звезди като Джеймс Блънт, Идрис Елба, Джордж Клуни и Дейвид Бекъм познават младоженеца и булката и то толкова добре, че да бъдат сред гостите на сватбата, може да разберете в следващите редове:

Джеймс Блънт

44-годишният певец се познава с Хари от службата си в армията. Джеймс дори участва във военни действия в Косово, а след края на службата си, подобно на Хари, отделя средства за ветерани от армията.



Кари Мълиган

Има много линии, по които красивата 32-годишна актриса може да е получила покана за сватбата, разкриват британските медии. Тя работи с организацията War Child, събираща средства за децата в Конго. Припомняме ви, че по-малкият син на Даяна също е отдаден на тази кауза.

Възможно е Кари Мълиган и принцът да се познават и чрез брата на актрисата, който също е военен и е служил в Ирак и Афганистан.



Опра Уинфри

Не е известно точно по каква линия Опра Уинфри е получила покана за сватбата, но се предполага, че тя е близка на Меган, а не на Хари, защото е прекарала цели шест часа с майката на бившата актриса, за да я подготви за интервю.



Джордж и Амал Клуни

Най-вероятно 57-годишният актьор и Хари се познават покрай благотворителната дейност, на която и двамата са отдадени и по-конкретно покрай проектите, свързани със защита на човешките права.

Амал е и човекът, който е представил на Меган коафьора Мигел Перез, който се грижи за косата на Маркъл през последните месеци.



Дейвид и Виктория Бекъм

След като се отказа от футбола, Дейвид Бекъм се отдаде на благотворителна дейност. 43-годишният британец е изявен филантроп, а каузите, които най-отдадено подкрепя, са на УНИЦЕФ, а също и на фондацията на сър Елтън Джон. Принц Хари също работи по проекти на изброените, затова и двамата най-вероятно са се запознали именно покрай сътрудничеството си за някоя благотворителна кауза на УНИЦЕФ или на фондацията на Елтън Джон.



Том Харди

Актьорът и принцът са близки приятели още от лудите младежки години на Хари. Двамата дори си празнуваха рождените дни заедно преди седем години.



Серена Уилямс

Тенис звездата и Меган са близки приятелки. Двете се запознават през 2014-а, след като Маркъл я предизвиква да вземе участие в предизвикателството Ледената кофа, събиращо пари за благотворителност.



Идрис Елба

Актьорът и Хари се запознават през 2014-а на възпоменателна служба за Нелсън Мандела и през годините развиват крепка дружба.