Автор
Woman.bg

Кого обичат повече хората: Тръмп или Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха – това го знае всяко хлапе, а и не само. Всъщност, цял свят го знае, а сме сигурни, че с или без да искате сте запознати с повечето факти около сватбата, а може би дори сте гледали част от нея.

Спокойно можем да кажем, че това може би беше събитието на годината, а на него присъстваше огромна тълпа от хора, нетърпелива да зърне най-обсъжданата двойка. Дори по време на обиколката с каретата Меган бе толкова впечатлена от мнозинството, че се изпусна и си каза: „Мамка му!“. Може би тайно се е надявала, че никой не е забелязал, но за съжаление не й се размина. Но не това е интригуващата новина, която искаме да споделим с вас. Създателката на Хари Потър, Дж. К. Роулинг, направи нещо, за което никой не се беше сетил. Вижте какво сподели тя в Туитър:


Това са две снимки от две големи събития. Кадърът вляво е от сватбата на Меган и Хари, който отразява колко много хора са дошли да покажат любовта си към кралското семейство и да помаха на младоженците. А снимката вдясно е от встъпителната реч на Доналд Тръмп.

Роулинг направи съпоставка между двете снимки, като отдолу написа „Любов и омраза“. Очевидно на встъпителната реч на Доналд Тръмп присъстват много по-малко хора. Според официални данни речта на президента на САЩ е била уважена от близо 600 хиляди души, докато на речта на Обама е имало близо 1 милион. Все още не е излязла статистиката за сватбата на Меган и Хари, но предимството им е очевидно. Те, за разлика от Доналд Тръмп, се радват на обичта на поданиците.