Автор
Антония Михайлова

Когато той стане татко: Тези снимки ще ви разтопят

Представете си огромен мъж, усмивка, ширнала се от едното до другото ухо, страни, поруменели като руйно червено вино и... пълни с възторжени сълзи очи. Като голям мечок – непохватен, но безкрайно гальовен, той се приближава плахо към креватчето на своята новородена рожба и... я гушва разтреперан в огромните си обятия – там, където лудо се е раздумкало развълнувалото се от срещата бащино сърце.

Такива моменти не се забравят. На такива моменти именно посвещава времето и работата си британската фотографка Криста Евънс (Krista Evans).

След като превъзмогва родилните травми от секциото, извършено й по спешност преди три години, тя решава да хване професионалната камера в ръце и да запечата всички онези красиви мигове от първата среща на родителите с техните току-що появили се на бял свят мъничета. Страстта й към фотографията успява да заличи всяко нейно усещане за болка, страх и безпомощност и да й помогне да празнува новия живот ежедневно.

Особено трогателни и вълнуващи са фотосесиите, посветени на бащите и техните чувства при първия им досег с магията, наречена бащинство:

Четете още: 25 неща, които таковците на момиче трябва да знаят!