Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха преди близо година, но изглежда отношенията между двамата не са окончателно приключили.

"Заедно са. Кейти много иска нещата между тях да се получат този път. Тя се опита да го отреже, но не успя, просто има много силни чувства към него. Но този път двамата са твърдо решени да не пришпорват отношенията си", твърди източник, близък до певицата.

Не е ясно точно кога 41-годишният актьор и 33-годишната изпълнителка са се събрали отново, но преди броени седмици наблюдателни онлайн потребители установиха, че звездите качват в профилите си в социалната мрежа Instagram снимки от един и същ луксозен хотелски комплекс на Малдивите. Изглежда възлюбените са решили да избягат от работните ангажименти и поне за седмица да се насладят на любовта и страстта помежду си далеч от очите на папараци и почитатели.

Припомняме ви, че неотдавна Кейти сподели, че вече иска да има семейство и да бъде майка, а дали Орландо ще стане мъжа, когото тя ще дари с наследник, ще покаже времето.