В последно време се появяват все повече звездни бебета на бял свят, а поредното е на път. Красавицата Кейт Ъптън съобщи в профила си в Инстаграм, че е щастлива и бременна. Това ще е първото й бебе и очевидно тя е в началото на бременността, тъй като все още няма коремче. Или го прикрива добре.

Както винаги, тя е сексапилна и стилна. Облечена е в ярко червен костюм, който е съчетала с прилепнал бял потник. Тя отбелязва факта, че в утробата й расте човече с хаштаг. Малко по-късно съпругът й споделя същата снимка в неговия профил и пише милото послание:

View post on Instagram
 

"Кейт, ти ще си най-изумителната майка на света! Нямам търпение да започна това ново и вълнуващо приключение с теб! Ти си най-милата, любяща, грижовна и силна жена, която някога съм срещал! Горд съм, че детето ни ще има шанса да бъде отгледано от теб! Толкова много те обичам!"

Кейт и спортистът Джъстин Върландър се сгодиха през 2016 г. и се ожениха през ноември 2017 г. Церемонията, която се състоя в Италия, бе пищна и красива. А сега нямаме търпение да разберем кога ще се роди бебчето им и какъв пол ще бъде то! Стискаме палци да одере кожата на Кейт.

Четете още: Транссексуални нападнаха Скарлет Йохансон