Автор
Woman.bg

Кандис перфектна на плажа, дни след раждането

Един от най-сексапилните модели в света Кандис Суенпоуъл роди второто си дете преди по-малко от месец, а вече се разхожда по плажа в чудесна форма. Единственият намек, че наскоро е била бременна, е остатъкът от коремче, който е едва забележим. Вчера Кандис бе изловена от папараците на бреговата ивица в Бразилия, където се наслаждаваше на слънцето и водата по цял бански. Моделът бе добавил и един симпатичен акцент - гривна на глезена.

29-годишната русокоса красавица изглежда чудесно след раждането на втория си син Ариел, а по-големият Анакан е едва на година и половина. И въпреки че видът й безспорно е безупречен за жена, родила едва преди няколко седмици, недоброжелателите на Кандис я нападнаха. В социалната мрежа потребители писаха критики по неин адрес и начина, по който изглежда тялото й в момента. Но тя не подмина несправедливите обвинения и използва профила си в Инстаграм, за да им отвърне. Преди няколко дни в историята си тя сподели снимка и написа:

"Това съм аз 12 дни, след като родих сина си. И ако имате да кажете нещо лошо за вида ми, по-добре първо погледнете себе си!"

Кандис сподели още, че е огорчена от хората, защото са жестоки и безпощадни един към друг:

"Стандартите за красота в днешно време са непосилни за някои жени. Не се страхувам да покажа коремчето си, защото се гордея с него. Носих сина си 9 месеца в него и мисля, че съм си спечелила правото да имам малко коремче. Аз съм човек като всички останали и моля, оставете ме намира да се радвам на слънцето на плажа. Нямам никакви намерения да крия корема си, просто защото хората имат нереалистична представа за женската красота. Та ние даваме живот... а вие какво правите?"

Четете още: Защо Кайли Дженър е по-различната в клана Кардашиян?