Днес обръщаме поглед към две бивши любими на Лео ди Каприо.

Кели Рорбах: Съвсем скоро тя влезе в образа на сексапилната спасителка Ти Джей Паркър в новия филм "Спасители на плажа" и днес отново я виждаме на брега на Хонолулу, Хавай, но не да се грижи за курортистите, а да медитира.

Русокосата красавица бе издебната от папараци, докато се отдава на релаксация. С небрежно вързана коса и изрязан бански, тя практикуваше йога, но успя и да намери време за едно-две селфита.

Кадрите на красавицата предизвикаха противоречиви коментари в интернет пространството. Мнозина изказаха очарованието си от небрежната визия на Кели и подчертаха, че тя е естествена красавица, но не липсваха и коментари, определящи вида й като несъответстващ на професията.

Какво е това коремче, което е пуснала, бе един от коментарите.



Коментар предизвика фигурата и на друга бивша на Лео – изящната моделка на Victoria's Secret и Sports Illustrated Нина Агдал.

Известната дама сподели разочарованието си от бранд, който е отказал да работи с нея, защото тялото й не се вписвало в критериите им за привлекателност. Нина разказва, че е заснела фотосесия за неназованата марка, но впоследствие е получила имейл, чрез който я уведомили, че не желаят да си сътрудничат с нея, тъй като според тях мострите на дрехите не й ставали.

Агдал подчертава, че това не е вярно и поведението им е недопустимо. Дамата подчертава, че тя никога не е била манекенка, а модел и че притежава не слаба фигура, а атлетично тяло, с което е горда, а всеки, който желае да работи с нея, трябва да е наясно с това.

Нина допълва, че някои дни е размер две, някои - размер четири, а някои - размер шест, но това няма значение. Важното е да се чувстваш добре в кожата си. И след като е преминала през тийнейджърство, белязано от проблеми с хранително разстройство, сега тя най-накрая харесва себе си и на 25 години е уверена и чувстваща се добре в кожата си, жена.

Нека се опитаме да се подкрепяме и да помогнем на повече жени да харесват и приемат телата си, вместо постоянно да намираме начин да сриваме самочувствието си една на друга, бе призивът, с който Агдал завърши обръщението си.

View post on Instagram