Автор
Woman.bg

Какво искат мъжете в леглото, но ги е срам да си признаят

Независимо колко луд и страхотен е сексуалният живот с партньора ви, добре е да сте наясно с факта, че всички мъже бленуват за такива креватни изпълнения, за които не само че не подозирате, но и за които никога няма да научите, ако не... попитате.

Всъщност, за да ви сюрпризираме първи с най-смелите мъжки секс фантазии, решихме да ви изпреварим. Попитахме дузина представители на мъжката гилдия по какво си падат най-много в леглото, което не смеят да споделят с половинките си. Отговорите им може и да ви изненадат, но независимо от това, те са едно чудесно напомняне, че всички ние можем да бъдем по-открити спрямо сексуалните си желания и потребности.

"Искам тя да изпълнява доминиращата роля в секса. И най-вече в моментите, когато свършвам, тя да е отгоре." - Стефан, 27 г.

"Груповият секс е нещото, което би било лудо преживяване, но никога не ми е стигал куражът да призная това на партньорката си. Може би при повече количество алкохол бих й споделил." - Даниел, 24 г.

"Иска ми се изненадващо да ме захапе на онова място, без да съм й дал повод за това или да съм й казал да го направи. Ей така, просто да се преближи при мен, докато аз съм зает с друга работа, да дръпне ципа и да го направи." - Андрей, 26 г.

"Харесва ми, когато жените са агресивни и творчески настроени, поемат инициативата в свои ръце и ме изненадват. Можете да си представите колко трудно е да поискате от половинката си да бъде по-спонтанна и непринудена." - Найден, 29 г.

"Обичам, когато една жена говори мръсно, но бих се смутил, ако ми се наложи да я помоля да го направи. Не бих искал да се почувства обидена от желанието ми!" - Тодор, 26 г.

"Мечтата ми за тройка. Това не бих й споделил. Просто защото се страхувам да не я отблъсна и да не я загубя." - Боби, 27 г.

"Това, което винаги съм искал да направя, е да поставя члена си между гърдите й, но се страхувам да я питам за това. Може да се почувства унизена." - Били, 27

"Представата ми да я видя в обятията на друга жена. Това ужасно ме възбужда, но никога не бих се осмелил да й я разкрия. Не знам как ще реагира и дали това няма да я отблъсне от мен." - Александър, 29 г.

"Секс с окована жена с превръзка на очите – ръцете ми са около шията й, докато прониквам в тялото й. Може би ви звучи брутално, но мен ме възбужда. Никога обаче не бих й го казал." - Петър, 33 г.

Четете още: За какво си фантазира всеки загорял за секс мъж?