Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Как ще се отрази Лунното затъмнение на всяка зодия?

Как ще се отрази днешното Лунно затъмнение върху всеки знак в близките един до шест месеца.

Овен – Лунното затъмнение ще се състои във вашия дом на любовта. Под влиянието на затъмненията понякога се появяват неочаквани ситуации, така че трябва да сте готови за изненади. Може би ще се появят много страстни желания и ще се отдадете на търсене на романтично приключение. Въпреки това, по-добре бъдете повече предпазливи, защото съблазнителните предложения могат да причинят неприятности.


Телец – Лунното затъмнение попада в четвъртия ви дом, свързан със семейството и близките. Семейните грижи ще изискват повече внимание. Може би вашите родители ще се нуждаят от помощ. Влиянието на затъмнението предизвиква спомени за миналото. Нещо в личната ви история може да бъде болезнено, но работата със спомените ще бъде стъпка към изцелението. Време да се освободите от товара, който носите.


Близнаци – Лунното затъмнение осветява третият ви дом, свързан с проучвания, документи, пътувания, транспорт, братя и сестри, съседи. Под въздействието на затъмнението може да се случи нещо неочаквано в тези области: важна новина, необходимостта да отидете някъде и т.н. Избягвайте двусмислието в комуникацията (устно и писмено), бъдете по-внимателни към входящата информация - може да бъде ненадеждна, дори измамна.


Рак – Лунното затъмнение се случва в дома на парите ви. Върху него оказва влияние Венера, което говори за връзката между любовта и парите. Може да се появят изкушения да харчите твърде много пари, особено за красиви и статусни неща. Предварително планирайте своите разходи, за да не надхвърлят бюджета ви.


Лъв – Лунното затъмнение попада във вашия първи дом, затова има специално значение за представителите на Вашия знак. Пълнолунието ви призовава да отворите сърцето си, да пуснете старите обиди, да се излекувате от болката и да си направите отново рестарт, да се възобновите. Прекарайте повече време с хора, които обичате и които ви обичат! Направете някаква промяна във външният си вид като за ново начало.


Дева – Лунното затъмнение ще се състои в дванадесетия ви дом. Може да се активират тайни врагове, които ще се опитат да използват вашите непреднамерено допуснати грешки срещу вас. Пазете се от измама и нечестност от страна на партньорите. Възможно е някои от вас да попаднат в болница или принудително да останат изолирани по някаква причина (здравословна, гледане на болен или друго).


Везни – Лунното затъмнение свързва при вас дома на любовта с този на приятелството. Някой от приятелите ви може да предизвика у вас романтичен интерес и приятелската ви връзка да се превърне в нещо повече. Също така е възможно приятелите да станат посредници в любовните дела или да ви запознаят с някого.


Скорпион – Лунното затъмнение се случва във вашия дом на кариерата. Под въздействието на лунните енергии, вашите кариерни планове може да се променят. Семейните обстоятелства ще повлияят на изпълнението на професионалните задължения, така че няма да е лесно да се балансират интересите на семейството и работата. Може да възникнат въпроси, свързани с недвижимите имоти и жилищата. Връзката на затъмнението с Венера, управителка на дома на партньорството ви, е знак, че любовта и личният живот могат да попречат на кариерата.


Стрелец – Лунното затъмнение попада в деветия ви дом, което ще окаже влияние върху отношенията с партньори от други страни и региони, както лични, така и бизнес. Възможни оферти за сътрудничество или партньорство от организации или хора от далеч. Ако в дните близо до затъмнението тръгнете да пътувате, се препоръчва да бъдете по-внимателни. Тези, които учат за висше образование, могат да имат проблеми в обучението си.


Козирог – Лунното затъмнение се случва в осмия ви дом, което подчертава връзката между любовта и парите. В дните близо до затъмнението може да имате много парични проблеми. Ако трябва да вземете важно решение за финансите, не бързайте и действайте обмислено. Влиянието на лунната енергия може да се изрази и във факта, че придобивките ще идват от страна на възлюбените или съпруг/а.


Водолей – Лунното затъмнение ще се състои в дома на партньорството ви и влиянието му акцентира върху темата за любовта и взаимоотношенията. Ако нещо ви притеснява в личния ви живот, е време за честни разговори с любимия човек. Смисълът не е да изясните отношенията си, а да се обнови връзката.


Риби – Лунното затъмнение попада в шестия ви дом и може да засегне здравето или работата ви. Влошаване на здравето може да доведе до лоши навици и нездравословни пристрастия. Ако се почувствате зле в близост до затъмнението, незабавно се консултирайте с лекар. В другия случай е възможно възникване на проблеми на работното място.