Автор
Woman.bg

Как оргазмът променя женското лице (СНИМКИ)

По предложение на сайта "Bored Panda" бразилският фотограф Маркос Алберти прави опит да разчупи гъстата мъгла около света на женската сексуалност и да я отпразнува в цялата й слава с фотопроекта "О" - гореща серия от снимки на жени, чиито лица са запечатали израженията от моментите преди, по време и след оргазъм.

Проектът е осъществен със съвместното сътрудничество на компания за секс играчки за жени - Smile Makers, а за реализацията му Алберти успява да привлече дузина дами - представителки от всички националности по света, включително и от страни с по-консервативно мислене и култура като Китай и Индия например.

„Партньорството ни с Маркос ни дава възможност да дръпнем завесата около наложената от векове социална стигма над женската сексуалност. С този фотопроект вярваме, че ще насърчим повече жени по света да не се притесняват от своята сексуалност, да изискват от мъжете си удоволствие и за себе си, както и да говорят открито за едно от най-красивите и приятни човешки усещания“, споделя Фан Янг, главен маркетинг мениджър на Smile Makers.

Жените застават пред обектива на Алберти и с помощта на секс играчка стигат до оргазъм.

Ентусиазираният фотограф щраква палаво израженията на моделите си преди, по време и непосредствено след изпитаното от тях удоволствие.

Какъв е резултатът, може да видите в нашата


Четете още: Женското лице и оргазмите