Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова разкри как се е вталила за по-малко от две седмици преди участието й в конкурса. Хубавицата се е подложила на изцяло рибна диета и успехът я наградил с минус 4 килограма от теглото й.

"Отслабнах само като се хранех с риба и морски дарове в комбинация със салати и задушени зеленчуци. Диетата е много лесна за изпълнения и води до много бързи резултати. За конкурса ми се налагаше да сваля няколко килограма и го постигнах за отрицателно време", разказа Нора.

View post on Instagram
 

По време на рибната диета, която трае 10 дни, е позволено да консумирате всякаква прясна или замразена риба, както и консервирана в собствен сос. Хубавото при този хранителен режим е, че не се ограничавате само в един вид риба, а може да избирате – сьомга, пъстърва, риба тон, скумрия, хек…

Диетата снабдява организма с полезни вещества. Това са чисти протеини и ценни мастни киселини (омега-3). За тях е установено, че подобряват функциите на сърдечно-съдовата система. Съдържа още селен, витамини А, В1, В2, Д и Е. Освен всички ползи, които носи, рибата е нискокалорична и е идеална за включване в диета.

Снимка: Pixabay