Автор
Woman.bg

Как изпитват оргазъм жените: 14 дами отговарят

Всеки изпитва оргазъм по различен начин. Някои виждат пред очите си цветни петна, други усещат, че политат, трети напротив, се чувстват смазани под тежест. А какъв е вашият оргазъм? Отзивите по-долу сигурно ще ви помогнат да намерите нужните думи, за да го опишете!

1. „Когато получавам оргазъм, тялото ми сякаш се хвърля от висока скала в море от удоволствие. В някои случаи аз оставам на брега, но когато успявам да скоча с него, получавам нова, много мощна вълна. И усещам, как всичко вътре в мен пулсира“. А.

2. „Усещам такова удоволствие вътре, че мога да мисля само за това как тялото ми леко потръпва в екстаз, как през него преминава топла вълна, а после вълна на спокойствие. Понякога ми е толкова хубаво, че чак леко ме заболява, едновременно ми се иска и да продължи, и да приключи. Ако оргазмът е наистина силен, той ме изпълва цялата“. К.

3. „Веднъж имах толкова силен оргазъм, че едва не изгубих съзнание! Всичко пулсираше, тялото ми потръпваше, без да мога да го контролирам, причерня ми, а после буквално паднах върху партньора. Нямах сили да кажа нещо, камо ли пък да стана!“. А.

4. „Усещам как вътре в мен бентът, блокиращ чувствата ми, пада. Много е хубаво, когато успявам да удължа сладките мигове преди самия оргазъм. После всичко минава доста бързо и жадувам за още. Усещането може да се удължи, ако избера правилната поза“. Л.

5. „Усещам наближаването на оргазма, когато всичките ми мускули се стягат, а горната част на тялото ми започва да трепери. Ако всичко е минало добре, след секс искам да хапна нещо и да се завия с топло одеяло“. Л.

6. „Тялото ми започва да произвежда само сексуална енергия, от главата чак до връхчетата на пръстите на краката, и аз не мога да правя нищо, не мога да мисля за нищо“. А.

7. „Това е прекрасно чувство, когато не съществува нищо освен безкрайната топлина и усещането, че са те прегърнали едновременно от всички страни“. Н.

8. „Дишането ми се насича и не мога да се съсредоточа, сякаш душата ми за момент напуска тялото. Тялото ми спира да се движи и искам само да се наслаждавам на момента. После се отпускам без сили върху мъжа си и му шепна, че може да не мърда повече“. О.

9. „Най-доброто описание според мен е, че съм като чаша, която се пълни с вода, докато не започне да прелива“. М.

10. „Тялото ми се напряга, започвам да дишам учестено и тежко. И изведнъж ме залива вълна от наслада. Тя е толкова силна, че понякога тялото ми започва да се моли всичко да приключи“. Р.

11. „Всичко се смесва в едно и се взривява. Губя всякакъв контрол над ситуацията, това е един от моментите, когато наистина не искам да мисля за нищо“. В.

12. „То е като смес между бърз танц и возене на увеселително влакче. Чувството е парещо, секси и ме изпълва цялата“. Ю.

13. „В момента на оргазма хващам партньора си за ръка и я стивам силно. Ако оргазмът е бил хубав, чак мускулите ми се схващат“. В.

14. „Зрението ми се замъглява, усещам как тялото ми става много леко, а в областта на клитора избухва необисуемо и много приятно усещане“. С.