Автор
Woman.bg

Излязоха официалните снимки от сватбата на Меган и Хари

Излязоха официалните снимки от сватбата на красивата Меган и принц Хари. Двамата младоженци изглеждат по-влюбени от всякога, а атмосферата по време на фотосесията е повече от вълшебна. Изключителните кадри са заснети в специалната "Зелена стая за четене" в замъка Уиндзор. Те са правени веднага след красивата церемония в събота следобед. От Кралската фамилия публикуваха едва три фотоса, на които се вижда младата двойка.

На първата младоженците са седнали на стълбите и страхотната енергия между тях се усеща повече от всякога.

На друг кадър двамата са в компанията на цялото си семейство, а на третата снимка Меган и Хари са със своите малки шафери.

Уникалните снимки са дело на легендарния фотограф Алекси Любомирски. Именно тoй бе избраният да направи и официалните портрети на двойката по повод техния годеж. “Херцогът и херцогинята биха искали да благодарят на всички, които участваха в тържествата за тяхната сватба. Те са щастливи, че споделиха деня си с всички, които се събраха в замъка Уиндзор, както и с всички онези, които гледаха телевизия в Обединеното кралство и по целия свят,” написаха от двореца Кенсингтън.