Автор
Цвета Герчева

Искаш ли ръчно рисувани Converse? Ела тази събота в Сердика център!

Високи токчета и малка черна рокля? Нееее, тази пролет можем да бъдем секси и с кецове! И понеже модата вече е нещо повече от бранд и тенденции, от екипа на Converse тази събота ни призовават - "Оцвети пролетта" и се включи в едно интригуващо арт събитие, което ще те накара да се почувстваш единствена и уникална.

На 14 април от 11:00 ч. до 19:00 ч., в магазина на Converse в Сердика център можеш да вземеш твоите персонализирани кецове и то с 30 % отстъпка. За да направят пролетта ни по-цветна, в магазина на марката ще бъдат няколко от най-добрите БГ артисти, които ще изрисуват твоя чифт кецове напълно безплатно.

Бял Converse? Добрата стара класика има нова версия тази пролет, защото То4ка ще се заеме лично с нестандартния облик на твоите пролетни кецове. Коя е тя ли? Антоанета Илиева -То4ка, е момичето, което прави Sofia Monsters - една от много харесваните Facebook страници, в която софийските чудовища оживяват на неочаквани места.

Тя рисува по Converse още като ученичка и много обича кецове, а мини картините, които може да направи върху твоя чифт, ще те изненадат истински. И приятно!

Освен То4ка, на терен в магазина на Converse в Сердика център ще бъде Аделина Бонева, както и талантливите артисти Rockacoca.

И понеже на мода винаги са били смелите, не пропускайте да обуете своя персонален чифт Conversе тази пролет и да се насладите на усещането да бъдеш уникална.


Вижте това забавно видео, както и още за събитието ТУК