Ирина Флорин захвърли дрехите и се появи гола на корицата на списание DIVA. В мартенския брой на изданието изпълнителката на "Цвят лилав", която позира само по боксови ръкавици, показва великолепна за възрастта й фигура.

Певицата с гордост признава, че не пази никакви диети, защото са враг на организма. Според нея генът е важен. "Най-много да се бъгне цялата ти физиология", казва Флорин в интервюто за DIVA, части от които бяха предоставени на vesti.bg.

"На 164 сантиметра височина най-много съм била 55 килограма. А от 15 години се задържам на около 50", споделя още Флорин в интервюто.



Снимка: Списание DIVA

"Генът е наистина много важен, при мен доста ми е помогнал. Майка ми например беше страшно фина жена, около 56-57 килограма. С много тънки кости, глезени и китки. Но така или иначе въпреки гените, ако не живееш по някакъв здравословен начин, те не могат да ти помагат до безкрай. Според мен най-важното е човек да слуша организма си. Например ако на мен ми се прияде шоколад, аз няма да се лиша от него", казва фината певица. Шоколадът обаче ще е черен.

Ето и някои от тайните на певицата за перфектна фигура - яде хляб само сутрин, и то черен, не яде бяла захар, хапва домашно козе сирене, яде ябълки всеки ден и пие много вода. "И много чай, особено отвара от джинджифил. О, и хапвам страшно много люти чушки", казва още тя.

Изпълнителката яде и месо, макар да го е намалила.