На някои им отнема години да се влюбят, а други падат в плен на това чувство само след дни. Оказва се, че това колко бързо се влюбваш не зависи само от човека насреща, но и от зодиакалния знак, под който си роден.

И в този ред на мисли - в следващите редове може да видите кои са четирите най-влюбчиви зодии:

Везни

След като управител на този зодиакален знак е планетата на любовта и хармонията Венера, едва ли някой ще се учуди, че именно Везните са сред най-влюбчивите в зодиака.

Въпреки че са известни със своята умереност и баланс в постъпките, Везните буквално за секунди могат да се влюбят в някого.

Любовта от пръв поглед не е рядкост за този зодиакален знак, а според астролозите причината за влюбчивостта на Везните се крие в идеалистичния начин, по който те гледат на интимната връзка. За представителите на зодията интимните отношения са онзи щрих, който ще внесе цялост в живота им.

Те просто са влюбени в идеята да са влюбени в някого, да имат половинка, с която да споделят моменти, сякаш излезли от романтичен филм.

Риби

Рибите са първенци по-емоционалност и чувствителност. Те са с нежна и ранима душевност, която се нуждае от рамо, на което да поплаче, и някой, с когото да споделят постиженията си.

Истината е, че те не просто се влюбват в някого от пръв поглед, но и след скандално кратко време са готови на голяма крачка с обекта на чувствата си.

Но тъй като Нептун е управник на Рибите, те имат склонността да се самозаблуждават. Затова преди да се реши да минете под венчилото, например, бъдете сигурни, че добре сте опознали човека до вас, а не сте в плен на желанието си да имате съпруг и опора в живота.

Близнаци

Близнаците са известни със своята общителност. Те са център на вниманието, където и да отидат. Винаги са най-силно смеещите се, най-остроумните и най-гръмогласните в компанията, затова и не е странно, че именно жената-близнак е тази, по която въздишат редица мъже.

Тя обича флирта, а още повече обича да е влюбена в някого – да има за кого да мисли и за кого да разказва на приятелките си. Но всеки мъж, посмял да се занимава с жена от този зодиакален знак, трябва да знае, че колкото лесно се влюбват дамите Близнаци, толкова и лесно разлюбват.

Те са пламенни натури, често сменящи мнението и настроението си. Днес ви харесват, утре вече сте им антипатични. А нищо не отблъсква Близнаците така както рутината и скуката, затова, ако искате да задържите жена от тази зодия, трябва да сте наистина изобретателен и да се постараете.

Защото усети ли, че еднообразието чука на вратата, жената Близнак бързо, бързо ще си вземе чантичката и с финес ще си тръгне.

Рак

Тъй като Раците са емоционално открити, по презумпция приемат, че човекът на среша също е такъв и лесно се влюбват в него. Усетят ли, че човекът насреща е сериозен и откликва на чувствата им, то те са готови дори да му се врекат във вечна вярност.

Точно така! Раците не искат несериозни отношения, те копнеят и имат нужда от солидно обвързване.