Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хубав и перспективен ден за Раците

Овен - Днес можете да се посветите изцяло на своите хобита и увлечения. Също така, това е чудесен ден за любов, особено ако искате да дадете нов импулс романтика на връзката си. Възможни са щастливи съвпадения.

Телец – Трябва да сведете до минимум възможностите за конфликти. Основният източник на опасност са предишни разногласия, които могат да се разгорят отново. Друга причина за напрежението може да са различните мнения и изисквания.

Близнаци – Малко по-трудно ще се настроите на една вълна с хората, с които общувате. Втората половина на деня ще е по-добра. Ще имате възможност да направите нещо интересно. Някои Близнаци ще намерят неочаквано приложение на своите таланти. Значително се подобрява настроението, ще имате нови идеи, които с ентусиазъм ще искате да изпълните.

Рак – Мнозина ще успеят да се освободят от меланхолията, чувствителността и негодуването. По-късно през деня ще се отдадете на здравословен оптимизъм и позитивна нагласа за бъдещето. Избягвайте да бъдете разточителни емоционално и финансово. Хубав и перспективен ден за Раците, които са сами.

Лъв –Най-хармонично ще се чувстват Лъвовете, които успеят да намерят златната среда за себе си. Ще има незначителни недоразумения. Не е изключено да се срещнете с хора, с които не сте се виждали дълго време, а комуникацията с тях ще бъде много приятна.

Дева – Не винаги е възможно да останете спокойни, въпреки че се опитвате много усилено. Много от нещата не вървят, както сте очаквали, ще трябва да промените плановете, да се адаптирате към ситуацията и за някои това ще е трудно. Другите хора не винаги ви разбират правилно, а необходимостта от постоянни обяснения е много досадна.

Везни – Много хора се обръщат към вас за помощ и съвети. Вие се опитвате да помогнете доколкото можете, без да налагате своята гледна точка. Някои от вас ще направят непланирани пътувания. Благоприятен ден за тези, които си търсят своята половинка в живота.

Скорпион – Мнозина от вас са готови да инвестират в реализирането на желанията си максималния ресурс, който имат. През втората половина на деня са възможни неочаквани срещи. Възможно е някои даже да се влюбят от пръв поглед.

Стрелец – Не вземайте решения рано сутринта. По това време е много лесно да се направи грешка. Не е подходящо време за обсъждане на важни въпроси. Дори и с най-близките ще е трудно да се намери общ език. Но влиянието на негативните тенденции няма да продължи дълго, скоро ситуацията ще се промени към по-добро, ще придобиете по-голям оптимизъм.

Козирог – Позитивен ден. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата да доведе до нещо хубаво. Отпадат вашите естествени „ограничители” и лесно ще се поддадете на желанията си, творчески пориви или любовни страсти. Съдбата може да ви предложи да наваксате нещо, което сте изпуснали.

Водолей – Днес е важно да намерите правилния начин на действие. Преди всичко наблюдавайте начина си на мислене. Възможни са проблеми, ако сте импулсивни, нарушите границите, шокирате околната среда, не знаете как да скриете истинските си чувства и твърдения.

Риби – Началото на деня е благоприятно и това трябва да се използва за решаване на някои важни въпроси, за прилагане на стари идеи. Втората половина на деня ще премине спокойно, дава възможност да се отпуснете и да възстановите силите си.