Автор
Мария Николова

Готови ли сте за едно съвсем различно приключение?

Човек е човек, когато е на път, е казал Пеньо Пенев. Колко истина има само в тези думи!
И понеже ние сме страшни почитатели на пътешествията, трябва да споделим нещо много важно с вас, нашите читатели. Тази година България участва в една от най-вдъхновяващите кампании, свързани с пътуване.

Благодарение на дългогодишното сътрудничество между SPORT DEPOT и бранда Jack Wolfskin, страната ни е част от движението GO BACKPACK, което има за цел да мотивира и вдъхнови младите хора да пътуват и да опознават света. Самите участници имат една единствена задача – да покажат колко много обичат пътешествията чрез снимка или видео. За целта първо трябва да се сдобият с флага на кампанията, след което да запечатат красив кадър с него. Ако пък спечелят, #GOBACKPACKBULGARIA ще плати следващото им пътешествие.

Но не подценявайте предизвикателството – нека разказите ви бъдат вълнуващи, уникални и емоционални. Това ще бъде гаранцията за успеха ви. Колкото по-интригуващ е вашият поглед към света, толкова по-голям е шансът ви да спечелите безплатно пътуване.

Така че, не се бавете! Има толкова много места, които не сте видели, толкова много народи, които не познавате, толкова много ястия, които не сте вкусвали. Те чакат да бъдат открити!

За да започнете #GOBACKPACK пътуването си, посетете удобния за вас магазин SPORT DEPOT от 02 юли до 15 октомври 2018 г., и поискайте своя #GOBACKPACK флаг. Сложете го в багажа за следващото си пътуване, развейте го на мястото, където се чувствате най-живи. Забавлявайте се!

Всичко, което трябва да знаете за невероятното приключение, може да видите тук: #GOBACKPACK

(в материала има продуктово позициониране)