Автор
Woman.bg

Горчиво! Първата целувка на Меган и Хари като семейство

Меган и Хари вече са семейство, след като по време на емоционалната церемония в параклиса "Сейнт Джордж" плакаха, смяха се и най-накрая си размениха страстна целувка.

Хари определно реагира емоционално при появата на красивата булка – сграбчи я за ръка и й каза: „Изглеждаш невероятно. Липсваше ми!“. Репортерите го чуха да благодари и на баща си, след като той придружи Меган до олтара. Още един човек прие много емоционално големия ден на двойката - майката на Меган. Тя едва сдържа сълзите си пред параклиса, след като остави дъщеря си да тръгне към олтара.

Дориа заедно с принц Чарлз след церемонията

Службата бе нетрадиционна и опреледелено имаше американски привкус – освен прекрасния госпел хор, обръщение към двойката направи и епископът от САЩ Майкъл Брус Къри. Той емоционално им говори за любовта, веднага след като си казаха заветното "Да".

Кум на двойката бе по-големият брат на Хари - Уилям, Меган избра да няма кума.



Що се отнася до пръстените - халката на Меган Маркъл е от уелско злато, принц Хари също ще носи халка, в разрез с традицията за мъжете в британското кралско семейство.

Очаква се новото семейство на Острова да бъде глътка свеж въздух за монархията - младоженците вече дадоха заявка да бъдат по-разчупени и либерални, а и могат да си го позволят.

Двамата младоженци предизвикаха адмирации и с призива си към гостите да не им подаряват подаръци, а да направят дарения.

След венчавката последва обиколка с каляска, а след това има два приема – за официални гости и за близки и приятели на семейството.