Автор
Woman.bg

Гол мъж светна като лампа на вечерята на Кулагин

Предаването "Черешката на тортата" продължава да изумява зрителите си с тазседмичното си издание.

Вчера в кухнята се изявяваше противоречивият гримьор Валентин Кулагин, който успя да шокира гостите си на няколко пъти. Първо той напазарува за вечерята по халат и розови маратонки с плюшени играчки по тях, а след това се повози в пазарската си количка. Тъй като не беше готов с вечерята си, Кулагин държа гостите си час и половина в лимузината, а накрая дори им се скара, че са си позволили да прекрачат прага му без да го попитат дали е готов.

Кулминацията на вечерта дойде малко след започването на вечерята, когато до масата се появи гол до кръста мъж, обвит с гирлянди от лампички и плик на главата. Според замисъла на Кулагин, той трябвало да влезе в ролята на лампа. Всички гости изразиха възмущението си и обявиха приумицата за гавра с достойнството на младежа, който набързо се скри от камерите.

През останалата част от вечерта Кулагин не спря да намеква за луксозния начин на живот и дори сподели кое от трапезата му колко струва. Въпреки че гримьорът бе заявил амбициите си да спечели надпреварата тази седмица, той остана доста разочарован. Гостите му дадоха най-ниският резултат от старта на формата досега - 14 точки. А плеймейтката Нора дори му даде своята една точка под формата на среден пръст.