Автор
Woman.bg

Феновете се ужасиха от Селена Гомес: Била дебела

Феновете направо бяха ужасени след нова порция от папарашки снимки на Селена Гомес и не се поколебаха да я направят на решето. На фотосите певицата е с приятели на борда на красива яхта, като е малко по-пълна, отколкото сме свикнали да я виждаме.

Само можем да предполагаме дали килограмите, които Селена е качила, не са в резултат на поредната раздяла с Джъстин Бийбър или пък на трансплантацията, която претърпя наскоро.

View post on Instagram
 

Феновете обаче бяха безскрупулни към нея и я съсипаха от подгравки. Коментарите бяха в духа на "Това наистина ли е Селена? Изглежда дебела и носът й е странен."

Нападките провокираха актрисата да напише емоционален пост.

"Митът за красотата – това е мания за физическо съвършенство, което съсипва съвременните жени. Това е безкраен цикъл на безнадеждност и себеомраза, тъй като ние се опитваме да следваме несъществуващо определение за безупречност, което се приема в обществото. Не искам да се доказвам на никого".

View post on Instagram
 



Много медии отбелязват, че причината за натрупаното тегло не е разгулен начин на живот, а най-вероятно е резултат от заболяването на певицата. Селена страда от лупус.