Красивата актриса Ева Лонгория, позната ни от сериала "Отчаяни съпруги", бе една от звездните дами, които открито заявяваха, че не си представят да влезат в ролята на родител.

Но явно когато срещнеш подходящия човек, визията ти за живота неусетно се променя, защото преди няма и месец Ева посрещна на бял свят момченце.

Актрисата роди момченце от съпруга си Хосе Антонио Бастон. Детето се казва Сантяго Енрике Бастон, а 43-годишната известна дама и половинката й не скриха радостта си от щастливото събитие и заявиха пред списание "Ола": "Толкова сме благодарни за тази прекрасна благословия!"

Преди броени часове Ева сподели в социалната мрежа Instagram умилителен кадър, на който се вижда с колко нежност и топлота е прегърнала сина си. Красавицата е без капка грим, видимо щастлива и спокойна.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Ева Лонгория и мексиканският медиен магнат – Хосе "Пепе" Бастон, сключиха брак преди две години. Докато това е първото дете за Лонгория, съпругът й вече се радва на три деца – двама близнаци (Мариана и Хосе на 14 г.) и една дъщеря (Наталия на 22 г.) от предишния си съпруга - Наталия Есперон.