Автор
Кристина Кирова

Ето защо не спирам да изневерявам на жена си от години

Изневярата е може би най-болезненото предателство в една връзка и всички ни е страх от нея. Независимо дали това е наша грешка или на човека, когото обичаме, тя винаги има трайно отражение върху отношенията ни.

Днес ще ви представим една интригуваща история на мъж, за когото изневерите са ежедневие от години насам. Въпреки че е щастливо женен, той предпочита чуждата компания. Но какво го задържа в неговата връзка? И защо изобщо стига до изневярата, когато жената на живота му е до него? Ще ни разкаже самият той.



„Със съпругата ми сме заедно вече 10 години, оженихме се преди 5 години. Но преди три години аз я предадох, изневерих й за първи път. Ситуацията беше обичайна и повече от банална. Тя беше моя колежка от офиса, която харесвах от известно време и една вечер под влиянието на алкохол станахме интимни. Беше петък вечер, бяхме отворили бутилки уиски и това се случи, след като всички други си бяха тръгнали от сградата. Почувствах вина, но не мога да отрека, че в същото време беше страхотно преживяване. Всъщност тази случка повлия много добре върху интимните отношения със съпругата ми. Още на същата вечер, когато се прибрах, правихме невероятен секс. Истината е, че от известно време половият ни живот не вървеше добре. Аз исках да се разнообразяваме, но тя категорично отказваше. Но този път беше страхотно. След секса тя беше много впечатлена и аз й казах, че според мен причината за това е, че не сме били интимни от дълго време. Вътрешно знаех обаче, че истинската причина е вината, която изпитвах.

Известно време след тази случка мислех, че няма да повторя тази грешка и ще бъда верен на жената, която толкова обичам. Един ден обаче попаднах на реклама за сайт за запознанства. Никога не съм изпитвал интерес към подобни неща и честно казано не съм имал нужда да флиртувам с други жени. Но нещо ме накара да се регистрирам, беше ми любопитно какво се случва в такъв сайт. Само след ден усетих, че искам отново да вляза там и да разговарям с различни жени, въпреки че бракът ми върви отлично. Със съпругата ми сме повече от двойка. Ние сме приятели, споделяме си всичко и наистина се обичаме много.

С времето започнах да се срещам с дами от сайта. Просто флиртувахме и правехме секс, нищо повече. Щастлив съм в брака си и не търся нова връзка. Единствената причина да предавам жена си е, че обичам да се чувствам свободен и да се чувствам желан от повече жени.



След време усетих, че трябва да предприема сериозни мерки, за да скрия от съпругата ми какво правя зад гърба й. Направих всичко възможно, за да не ми изскачат съобщения от жени на телефона и чатех с тях само в сайта. Не отричам, че няколко пъти за малко да ме спипат, но за щастие успях да се прикрия добре. За последните три години съм спал само с пет жени и съм излизал с много други, с които не съм стигал до секс. Повечето от тях също са омъжени и търсят развлечение по различни причини. С няои дами съм имал и по-продължителни отношения, имах афера, която продължи дори 8 месеца.


Беше интересно, защото чувството да правиш нещо нередно, освен обременяващо с вина е и някак сладко. Все едно взимаш наркотик. И въпреки че беше хубаво и вълнуващо, реших да сложа край на изневерите и безсмислените афери. Дали мисля някога да кажа на съпругата си? Категорично не.

Няколко пъти съм я питал дали би приела да участваме в тройка, или дали има фантазии за други мъже или жени, но тя винаги се разстройва. Ако беше отворена към подобни разговори, може би щях да й призная за изневерите си, но засега не бих го направил.

Четете още: Драги мъже, които изневерявате, не сте в безопасност!

И въпреки че изпитвах огромна вина за това, което съм направил, оценявам и положителното отражение на изневерите върху брака ми. Смятам, че това заздрави връзката с жена ми и сега съм още по-щастлив. Също така мисълта, че имам лично пространство, с което мога да разполагам, както пожелая, ме караше да се чувствам отлично“, Петър 33 г.