Всички дами искаме да бъдем секси, да бъдем желани, неповторими и интересни за мъжете. Но за да го постигнем, не е нужно единствено да се обличаме и гримираме по определен начин. Има куп други фактори, които влияят на излъчването ни много повече от всички рокли, обувки и червила. Изключително важно е какво и как правим и казваме. Ето всички фактори, които ни правят секси в очите на мъжете.

1. Сигурността

Вие знаете кои сте, какво имате да кажете, да покажете и сте напълно убедени в това. Това ви прави магнетични и карате човека срещу вас да ви вярва. Ако сте честни и имате реална преценка за себе си, ще заблестите в очите на мъжа, защото ще усети силата ви.



2. Самоувереността

Много е важно да бъдете самоуверени, а не надути. Ако преследвате смело мечтите си и ясно показвате, че вярвате в себе си, то вие ще бъдете супер секси за този, когото желаете. Дори и неволно с присъщата си категоричност ще му покажете, че той е вашият избраник и това ще го накара да се почувства невероятно в компанията ви.

3. Усмивката

Искрената усмивка и щастието, което излъчвате ще подействат като магнит за всеки мъж. Винаги си личи, ако се чувствате добре със самите себе си. Той ще се стреми да ви направи още по-щастливи.

4. Силата

Взимате решения и винаги преследвате целта си докрай. Едва ли има нещо по-възбуждащо за един мъж. Хубаво е обаче да знаете границата между силна и самодостатъчна жена. Ако сте оправна дама, която обаче има нужда от мъжко рамо, на което да се облегне от време на време, то това е идеалният вариант.

5. Хуморът

Запомнете веднъж завинаги: мъжът не е длъжен да ви прави щастливи, това е изцяло ваша задача. Щастието ви никога не трябва да зависи от другиго, а от самите вас. Добре го запомнете, защото е много важно. И след като вече знаете това, ще бъдете много по-приятна компания за мъжа. Винаги залагайте на хумора и бъдете позитивни, мъжете оценяват шегичките.



6. Независимостта

Искате да предизвикате интереса на мъжа? То тогава бъдете заети, гонете собствените си задачи, не отменяйте ангажименти, за да се срещнете с него. Би било най-добре вие да слагате край на срещите ви, защото имате да свършите нещо. Гарантираме ви, ще го подлудите в най-хубавия смисъл на думата. Преследвайте собствените си интереси, не бягайте от тях. Покажете, че имате собствен живот, който е вълнуващ и някак мистичен.

7. Леката уязвимост

Вие сте силни и самоуверени, но все пак и крехки. Не се притеснявате да разкриете слабите си места и да покажете, че сте раними.

8. Женствеността

Никога не забравяйте, че сте дами и е хубаво да го показвате. Това ще го накара да се почувства още по-мъжествен и силен. Оставете го да ви отвори вратата или да ви помогне. Носете токчета и повече рокли, забавлявайте се от факта, че сте жени.



9. Загрижеността

Вие сте крехки и раними, женствени и нежни, но ако той има нужда вие ще бъдете до него и ще го подкрепите. Каквото и да се случва вие имате силата да му осигурите рамото си, той може да разчита на вас. Не сте напълно безпомощни, когато той не е в състояние да ви подкрепи. Всеки мъж има нужда да бъде поглезен понякога и да се погрижат за него, колкото и да е силен и независим.

Четете още: 10 издайнически признака, че вече не го обичаш