Автор
Woman.bg

Ексклузивно! Първите снимки на близнаците на Ана Курникова и Енрике

Преди месец звездната двойка Ана Курникова и Енрике Иглесиас зарадваха света с новината, че вече са горди родители на близнаци. А от вчера вече можем да видим едно от бебетата в социалната мрежа.

Енрике и Ана споделиха в профилите си в Инстаграм снимки с децата си, на които ясно се вижда колко щастлив и спокоен живот водят в момента. Щастливите родители публикуваха снимките, като написаха под тях "Моето щастие". Симпатичните близначета са момченце и момиченце, носещи имената Никълас и Луси. Двойката определено изненада света на 16-и декември, когато Ана роди, тъй като те успешно прикриваха новината, че тя е бременна.

На умилителните снимки 42-годишният певец и вече татко е полегнал блажено заедно с еднот от бебетата като и двамата са облечени в сиво. Енрике просто седи и се наслаждава как детенцето му сладко си поспива. 36-годишната тенисистка и майка е заснета с другото им отроче. Тя внимателно е прегърнала бебето, което се чувства чудесно в нейните обятия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ана Курникова и Енрике Иглесиас са една от вдъхновяващите двойки в шоубизнеса, тъй като любовта им продължава вече цели 16 години. Те се срещат за пръв път на снимките на видеоклипа към песента на Енрике "Escape". Миналата година в медийното пространство се появиха слухове, че двамата планират сватба, но в интервю Иглесиас разкри, че не възнамеряват да сключват брак все още.

Четете още: Запознайте се с бездомния син на Том Джоунс