След движението "Time's Up" и "#MeToo" все повече известни личности нарушават мълчанието и открито говорят за неоправданото отношение и поведение, с което ежедневно се сблъскват на работното си място. Последната звезда, която повдигна отново въпросите по тази тема, е Дженифър Лопес.

Актрисата изглежда зашеметяващо на корицата на най-новия, априлски брой на Harper's Bazаar, облечена в бонбонено розово. В него любимката на Холивуд споделя интригуващи неща, включително и за сексуалния тормоз, с който лично тя се е сблъсквала от страна на нейни работодатели, като и за връзката си с Алекс Родригес.

„Не съм била малтретирана по начина, по който много жени са били. Но ако трябва да ви отговоря на въпроса от типа на това дали някой режисьор ми е казвал да си сваля тениската и да му покажа гърдите си? Да, казвал ми е. Дали съм изпълнявала желанието му? Не, не съм“, споделя горчивия си опит Джей Ло.

“Спомням си, че сърцето ми щеше да изскочи, мислейки си: "Какво направих? Този човек ме уволни! Това беше един от първите ми филми, но това, което той правеше, беше нередно", спомня си още тя.

По отношение на бъдещето си с бившия звезден бейзболист и дали обмисля брак с него, екзотичната чаровница споделя: "Вярвам в брака и бих искала да остарея с някого, на когото държа. Връзката ми с Алекс е здрава и красива. И двамата разбираме живота по начин, по който повечето хора не могат... И двамата сме във фокуса на обществения интерес от 20 и няколко годишни и сме били принудени да свикнем с него от рано, така че съумяваме по-лесно да го превъзмогнем. Няма как това да не окаже влияние върху динамиката на целия ти живот - от семейството до работата. И двамата имаме сходна съдба", разказва още певицата.

"Чувствам се млада и времето за мен няма значение. Повтарям си го всеки ден, по няколко пъти. Звучи като клише, но не е: "Възрастта е единствено в главата ти", разкрива Лопес тайната за великолепната си форма.

Звездата от "Shall We Dance" има три брака зад гърба си - с Оджано Ноа от 1997 до 1998 г., с Крис Джъд от 2001 до 2003 г. и с Марк Антъни от 2004 до 2014 г.

Четете още: Близнаците на Джей Ло са на 10. Вижте колко са пораснали!