Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, не вярвайте на празни обещания!


Овен – Бъдете внимателни при работа с документация. Някой стар познат може да ви потърси за помощ. Възможно е да получите интересно предложение. Не предприемайте големи и важни покупки.

Телец – Фокусирайте вниманието си върху основните цели и програмата за постигането им. Натрупаната работа не отлагайте повече, ако имате възможност – довършете започнатото. Дръжте емоциите под контрол.

Близнаци – Сега успех не се предвижда. Избягвайте да общувате с представители на държавните органи и властта. Финансовото положение е затруднено. Има голяма вероятност от задръжки в делата ви.

Рак – Времето не е подхожда за делово общуване и работа с информационни източници. На всяка цена избягвайте да изяснявате отношенията си. Стигне ли се до разгорещен конфликт, малко вероятно да спечелите.

Лъв – На семейния ви небосклон започват да се събират облаци. Не трупайте разочарования в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте сега в противоречия с тях. В противен случай нещо маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Дева – Избягвайте да се занимавате със сложни задачи днес. Бъдете внимателни при работа с документи и пари. Внимателно прочитайте всичко. Не вярвайте на празни обещания и проверете цялата информация. Намалете общуването до минимум.

Везни – Избягвайте делата, които изискват твърде активни действия. Успех в работата, неприятности в личния живот или обратното. Не разпилявайте силите си. Ако започнете едно дело, довършете го докрай без да се захващате с друго.

Скорпион –Неподходящо време за важни бизнес срещи и преговори. Стремете се колкото може по-малко да общувате. Зачитайте мнението на другите. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Стрелец – Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани от емоционален подем. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да претендирате за своите права. Избягвайте финансовите операции във всякакъв аспект.

Козирог – Днес е по-добре да не предприемате нищо. Преди това е по-добре се консултирате с хора с повече знания и опит. Изпълнени сте със сили и енергия, но дали ще можете да ги приложите в полза на делата си, зависи само от вас.

Водолей –Възможно е да почувствате недоволство от себе си или от това, което ви заобикаля. Противопоказно е прекомерното натоварване. Опитайте се да достигнете целите си като правилно разпределите делата си за деня.

Риби – Нещата, които са насрочени в този ден вероятно би ще преминат успешно въпреки неблагоприятните тенденции. Може да си позволите определен малък риск, но само ако сте убедени, че няма да има последици. Ако имате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете.