Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще намерите половинката си!

Овен – Днес не е най-доброто време да се правят планове за бъдещето, защото във всяка секунда ситуацията може драстично да се промени. Някои лични задължения са се превърнали в окови за вас. Само вие може да решите как да действате нататък.

Телец – Ако нямате опит във финансовите транзакции е по-добре да не се занимавате с това, в противен случай рискувате сериозни загуби. Днес лесно ще очаровате всички. Самотните представители на знака трябва да посещават многолюдни места, защото само така ще могат да осъществят романтично познанство.

Близнаци – Въздържайте се да казвате на всички какво мислите за тях. В момент на гняв, затворете очите и се опитайте да се успокоите. Не е най-доброто време за финансов риск, така че не инвестирайте в съмнителни проекти. В личния си живот се опитайте да се отървете от емоционалния стрес.

Рак – Посветете деня на себе си и няма да сбъркате. Освен това направете нещо за укрепване на имунитета си и поддържане на собственото си здраве. Помислете отново как да спечелите сърцето на човека, когото харесвате.

Лъв – Заемете се с делата си и по-малко говорете. Работата сама няма да се свърши, но в резултат на постоянното бездействие може да се натрупа, заедно с проблемите. В личния си живот ще бъдете преизпълнени със страст и нежност и това няма да мине безследно.

Дева – Не е изключено да се появят проблеми от битов характер. Идеалният ден за намиране на втора половинка, защото съдбата отдавна ви е изпратила човек, който е близо около вас. Остава само да го забележите и да откриете кой е.

Везни – Вие обичате да бъдете в центъра на вниманието, освен това ще бъдете много търсени днес. Вечерта прекарвайте времето си с приятели, за да избягате от проблемите и да се отпуснете подобаващо.

Скорпион – Изпълнение сте с решителност и природно обаяние. Тези качества ще привличат другите към вас и лесно ще очароват околните буквално от пръв поглед. Повечето от вас за съжаление няма да имат дори 5 минути да си починат или да изпият чаша чай.

Стрелец – Представителите на този знак трябва да слушат много внимателно собственото си шесто чувство, за да могат да вземат правилните решения. Буквално ще преливате от енергия, затова се опитайте да я разпределите правилно.

Козирог – Днес Козирозите ще бъдат много активни и импулсивни, така че ще могат да впечатлят другите със собствения си темперамент. В личния си живот избягвайте конфликти и насочвайте енергията само към мир и любов.

Водолей – Не се страхувайте да отворите сърцето си за нова любов, защото е време да сложите край на собственото си страдание и да забравите за миналото. Напълно неочаквано могат да възникнат проблеми, но не е задължително това да се случи.

Риби – Спазвайте семейните традиции, заемете се с домашните задължения, отделете внимание на проблемите на роднините си, на отношенията си с партньора. Събитията ще се развиват бързо, затова се опитайте да следите всичко, което се случва. Бъдете принципни.