Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес е подходящ ден за романтика!

Овен – Днес ще проявите благородство, широта на душата и желание да помагате на другите, както и да направите света по-естетически и по-красив. Ако искате да започнете нещо ново, следвайте интуицията си. Това е верният начин да изберете възможно най-добрата опция, но да е през първата половина на деня.

Телец – Препоръчително е да проявите внимание и предпазливост в делата си. Опитайте се да избягвате категорични изказвания, насмешки, празни разговори. Отлагайте приемането на важни решения след 13:50ч. Пазете се от странично влияние.

Близнаци – Днес ще се радвате на непринудена атмосфера и добро настроение. Това ще ви помогне да се почувствате освежени. Не се концентрирайте прекалено върху текущите проблеми, нека всичко следва нормалният ход на нещата.

Рак – Днес ще бъдете очарователни. Вашите таланти със сигурност ще намерят приложение и ще можете да покажете най-добрите си качества. Ако искате да започнете нещо ново, то побързайте да го направите в първата половина на деня.

Лъв – Денят е благоприятен. Желателно е да си съставите план за действие и да се придържате към него. Придобитият от преди опит, ще влезе в действие. Един хубав масаж ще снеме стреса от вас и ще подобри настроението ви.

Дева – Един добър ден за романтика, така че се възползвайте от щедростта на звездите. Чудесно време да си позволите повече удоволствия. Ако сте сами, не се ослушвайте. Потърсете възможности, общувайте с хората. Много е вероятно съдбата да ви се усмихне и да ви изпрати приятна среща.

Везни – Връзките с любимите ви хора ще са изпълнени с хармония и взаимно разбирателство. Не се стеснявайте да бъдете сантиментални и чувствителни. Изразете това, което става в сърцето ви, не се скъпете на любовни думи.

Скорпион – Днес сте общителни и приятелски настроени, очарователни и благи. Дори да попаднете в неловка ситуация, ще успеете да излезете от нея с шега и усмивка на лицето. Имате шанс да осъществите свое желание, но гледайте да стане в първата половина на деня.

Стрелец –Вие сте уверени в себе си, очите ви блестят, усмивката ви е очарователна. Ще привличате успеха или късмета като магнит. Въведете ред в личното си пространство и ще се почувствате още по-добре. Някои ще имат неочаквана и интересна среща.

Козирог – Планетарните енергии са благоприятни. Що се отнася до любовта, ще имате повече възможности. На тези, които са сами може да им се усмихне късмета и да им изпрати романтично запознанство. Не се отказвайте от шансовете си, дори ако този човек е напълно различен от вашия тип.

Водолей – Денят може да донесе положителни събития за вас. Пуснете негодуванието и се настройте на вълните на радостта. Когато го направите, ще се подобри самочувствието ви и ще придобиете цъфтящ външен вид, а другите ще ви се възхищават.

Риби – Денят ще е приятен, ще постигате много от целите си, тъй като имате подкрепата на звездите. Не бързайте да вземате решения под влияние на момента, по-късно ще има неприятни последици. Бъдете нащрек: някои хора днес могат да изглеждат любезни и разбиращи събеседници, но по-късно ще се опитат да ви използват за свои собствени интереси.