Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Чудесен творчески ден за Близнаците!

Овен- За повечето от вас ще бъде един спокоен и добър ден, ако не обръщате внимание на лошото си настроение. Подхождайте творчески, използвайте неочаквани ходове. Това е подходящо време да общувате с приятели. Но с хората, които наскоро се появиха на вашия хоризонт, бъдете внимателни.

Телец- За повечето от вас може да бъде труден ден, въпреки че съдбата не е подготвила никакви тестове. Сега е подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи, но не сами, а колективно. Не правете нищо, което не ви лежи на душата.

Близнаци- Денят е добър за творчески изяви на личността. Бъдете внимателни със своите мисли. Може да ви споходи някаква оригинална идея, запишете я. Бързайте бавно. Нека всичко да следва собственият си ритъм. Избягвайте споровете, победата няма да е ваша.

Рак- През този период можете да разчитате на старите си връзки, които ще открият нови перспективи. Така че не избягвайте срещите и разговорите с приятели. Добро време за развлечение и изобщо за смяна на обстановката.

Лъв- Вие напълно ще можете да управлявате ситуацията. Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите методи до никъде няма да доведат. Както изградите днешната ситуация, отношения, дела и други, така ще бъде през целия месец.

Дева- Делата ви ще напредват успешно, но при условие, че се придържате към честните правила. Може да се появи неувереност (несигурност) в бъдещето. Тя ще отмине, ако въведете всичко в ред и разберете с кое си струва да започнете първо. Доверете се на опита и инстинкта си.

Везни- Ще си прекарате твърде приятно в компания. Все още се въздържайте да харчите пари за покупки. Това особено важи за жените. По-добре е да не се предприемат нови проекти или да се правят с повишено внимание. Правете всичко, което ви се прави и е разумно. Осигурете си едно хубаво разтоварване.

Скорпион- Благоприятен ден за оправяне на недоразумения. С помощта на повече усилия преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

Стрелец- Сега трябва първо да действате, а след това да мислите. Първичният импулс ще се окаже по-правилен и колкото повече започвате да разсъждавате, толкова по-лесно ще избягате от правилния избор. По-малко слушайте мненията на другите.

Козирог- Не се ангажирайте в словесни битки. Силата ви на убеждаване ще бъде отслабена за известно време и вие сами можете да бъдете изложени на въздействието на някой друг. Не са изключени проблеми в отношенията с близките предимно от по-старото поколение, но не решавайте нещата в разгара си.

Водолей- Избягвайте промените във всяка област на своята дейност, тъй като нещата може да се обърнат по начин, по който не искате. Постарайте се да планирате подробно днешния ден и после следвайте предначертаното. Импровизираните решения днес не са много удачни.

Риби- Действията ви ще са подчинени на текущите дела. В работата ще ви върви, но в личните отношения ще срещнете трудности. Възможно е да възникне събитие, което да ви накара да погледнете на живота по нов начин.