Автор
Woman.bg

Чудесата, които Меган направи в кралското семейство

Принц Хари вече не е онзи разкрепостен ерген със слабост към алкохола и наркотиците и за това голяма заслуга има любимата му Меган Маркъл. И въпреки че тя е едно от най-големите изключения в историята на кралското семейство и на пръв поглед не е подходящ избор за принца, всъщност се оказа онази магия, от която фамилията имаше нужда.

Дни преди сватбата бащата на Меган претърпя сърдечна операция и това възпрепятства неговото присъствие на 19-и май в храма „Сейнт Джордж“. И след като новината се разчу цял свят тръпнеше в очакване да види кой ще изпроводи булката до олтара. И тук идва ключовият момент, който сякаш за секунди потули дългогодишната прикрита вражда между Хари и баща му. Самият принц Чарлз заведе Меган и я предаде на младоженеца, а той му благодари.

Всъщност, в последните месеци светът наблюдава очевидното стопляне на отношенията между Чарлз и по-малкия му син. Преди няколко дни в градината на Бъкингамския дворец се състоя парти, което беше в чест на бащата на Хари и Уилям. Това беше и първата публична изява на Меган и Хари като съпрузи.

По време на партито Хари поднесе трогателна реч, чрез която той похвали Чарлз за дългогодишната му благотворителна дейност, а също така и му поднесе публично извинение за проявите си в миналото.

Може би причината за добрите му думи се крие в прекрасните отношения, които Меган успя да установи с Чарлз. И вероятно тя е онзи баланс, от който кралското семейство имаше нужда. Близък до фамилията издаде пред медиите, че тя съвсем неприкрито показала възхищението си от него, а между двамата веднага се зародила симпатия. От своя страна принц Чарлз добавил:



„Меган е толкова интелигентна и мила. Тя прави Хари щастлив и ние сме изключително радостни от това, не бихме могли да я харесваме повече“.

Съвсем очевидно е, че Маркъл е радушно приета от кралското семейство и успява да спечели симпатиите не само на Чарлз, но и на Камила. Двете демонстрират чудесни отношения, а на партито в Бъкингамския дворец преди няколко дни не спираха да държат ръцете си, докато си говореха.

Но дали Меган ще успее да размекне и коравата дама на престола кралица Елизабет II и какво още ще стори в името на мира и любовта в кралското семейство, само бъдещето ще покаже.

Четете още: Меган Маркъл ще става президент?