Автор
Woman.bg

Брад Пит и Марк Уолбърг - най-надценените актьори

Престижното бизнес списание „Форбс“ представи класация на най-надценените актьори в Холивуд.

На първа позиция, изненадващо за нас, а и навярно за хиляди негови фенове по света, е Марк Уолбърг. Той е донесъл едва 4,4 долара печалба за всеки долар, който е получил като хонорар, пише „Дейли Мейл“.

46-годишният актьор е имал малшанса да участва в най-провалилия се филм за изминалата година - "Дълбоководен хоризонт". Злощастната кинолента покрила бюджета си от 110 милиона долара, като събрала приходи от цял свят в размер на 121,8 милиона долара.

Не особено добри дивиденти за актьора донесло и участието му в неуспешния "Денят на патриота". Сюжетът на филма проследява събитията на Бостънския маратон през 2013 г. Приходите, които продукцията реализирала, възлизали едва на 50,5 милиона долара при похарчени 45 милиона.

В класацията на надценените актьори на второ място изданието поставя актьорът Крисчън Бейл. Повод за това е участието му в претърпялата тотален крах лента "Обещанието". При похарчен бюджет от 90 милиона долара печалбата достигнала едва 8 милиона долара.

Изненадващо, най-вече за неговите горещи почитателки, на трета позиция се нарежда Чанинг Тейтъм, следван от Дензъл Уошингтън и Брад Пит. Бившият на Анджелина Джоли претърпя финансово поражение след участието си във трилъра "Съюзени". За всеки похарчен долар за негов хонорар са били спечелени 11,5 долара.

Четете още: Топ 10 на най-високоплатените певици за 2017-а