Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очакват ви нови емоционални преживявания

Овен – Ден на емоционалното непостоянство, повишената възбудимост, което пък ще доведе до трудно себевладеене в напрегнати ситуации. Излишната самоувереност може да се смени с неувереност или отказ от каквито и да било действия.

Телец – Избягвайте днес спорове с вашия сексуален партньор. Възможно е наистина да прави нещо неправилно, но просто проявете известно търпение. Състоянието на здравето ви може да изглежда стабилно, но има фактори, на които трябва да обърнете внимание.

Близнаци – Ден за активно включване в работата. Създава се основа за нови емоционални преживявания. Съгласието ви за компромиси, ще увеличи шансовете ви за успех. Не закъснявайте за важни делови срещи.

Рак – Емоциите и чувствата ще ви попречат за правилното вземане на решения през днешния ден. Съдбата може да реши да ви подложи на изпитание. Специално внимание изисква ситуацията вътре в семейството.

Лъв – Главното е да се пазите днес от глупави грешки. Не е подходящ денят сега да доказвате на началството си, каквото и да било, нито да отправяте претенции. Не се заяждайте и не влизайте в пререкания с колеги. Любовните ви отношения са непредсказуеми.

Дева – Избягвайте ненужните рискове във финансовите дела. При някои от вас ще има пик в емоциите. Ще се чувствате превъзходно с любимия човек, но бъдете внимателни – лесно можете да оплетете конците.

Везни – Днес ще имате напрегнати моменти и трудно ще намерите време за почивка. Вероятно ще се наложи да промените своите планове и да трябва да помагате за решаване на проблемите на ваши близки. Електрониката може да ви създава проблеми.

Скорпион – Денят сам по себе си е необичаен. В личен план нещата могат лесно да се извъртят така както не сте очаквали. Съществува заплаха за финансовото ви положение. Бъдете предпазливи във вечерните часове.

Стрелец – Избягвайте бързия развой на събитията и вземане на бързи решения. Вашата активност може да се прояви не съвсем конструктивно. Проявете повече отговорност към задълженията си, към поети ангажименти и дадените обещания.

Козирог – При вас днес ще се появи желание да доминирате на всяка цена. Стремежът към лидерство може да ви постави в условия на борба и конкуренция. Съществува опасност от провал в някакво начинание.

Водолей – Днес има опасност да се превърнете в жертва на измама или да загубите голяма сума пари. Не вярвайте на непознати, на примамливи обещания. Дори добре познатата ви работа изисква повече внимание от обикновено.

Риби – Има добри идеи, но с тяхното реализиране е по-добре да не бързате: имате нужда от време, за да премислите всички подробности. Възможно е да се наложи да се обърнете към старите приятели за помощ.