Автор
Кристина Кирова

Бионсе и Джей Зи - любовта, която издържа теста на изневярата

Всички обичаме звездните двойки, чиято любов издържа теста на времето. А една от тях определено е тази между Бионсе и Джей Зи. Дивата на r'n'b музиката и рапърът са женени вече цяло десетилетие и независимо от изпитанията, през които минава връзката им, като че ли нищо не може да ги раздели. Замислете се...виждали ли сте Бионсе до друг мъж някога? Май не.

Преди около година медиите гръмнаха с новината, че Джей Зи неведнъж е слагал рога на любимата си. Не след дълго той сам призна и даде открито интервю за греховете, които има към Бионсе. Рапърът обясни, че с половинката му са претърпели труден период, в който дори са се обърнали към терапевт и по този начин спасили брака си. И след всички болезнени признания Бионсе все още не е споменавала публично как се е почувствала от предателството и как е успяла да прости. Правила го е обаче чрез музиката си, има цял един албум посветен на душевните й терзания - албумът Lemonade. Очевидно е, че отношенията в младото семейство са били усложнени, но ето, че дойде развръзката. Преди няколко месеца научихме, че Джей Зи и Бионсе тръгват заедно на турне – събитие, което всичките им верни фенове очакваха.



Турнето им стартира на 6-и юни и ще продължи чак до началото на октомври. В момента двамата сякаш са по-влюбени от всякога, а силата им проличава и на сцената. Те винаги излизат на сцената хванати за ръка, а на видео стената се прожектират трогателни моменти от всекидневието им с Блу Айви и близнаците Руми и Сър Картър.

Както знаем, Джей Зи и Бионсе имат няколко много успешни хита през годината, но те така и не стигнаха до издаването на общ албум. Дълго време се говореше, че взривоопасното дуо ще изненада почитателите си някой ден и ето че той дойде. В неделя излезе дългоочакваният проект, който носи името „Everything is Love”, а заедно с него и новата им обща песен „APES**T”. Албумът съдържа 9 песни и е с продължителност 40 минути. Според мнозина той е щастливата развръзка на проблемите в брака на Бионсе и Джей Зи, а текстовете в него подсказват, че дивата е простила на любимия си и двамата са по-влюбени от всякога.



„APES**T” предизвика бурни реакции от страна на феновете на могъщата двойка, като за два дни видеото има над 18 милиона гледания в Youtube. Клипът е заснет в Лувъра, където Бионсе и Джей Зи позират пред едни от най-известните шедьоври в изкуството. Несъмнено много потребители в мрежата бяха скандализирани от факта, че звездните изпълнители са успели да наемат Лувъра. Никъде не бе споменато какви средства им е коствало това, но със сигурност сумата е впечатляваща.

Четете още: Звездните красавици, които мразят външния си вид