Илон Мъск и Джони Деп са вече затворена стрaница за мъжемелачката Амбър Хърд и днес тя щастливо гледа в бъдещето, естествено не сама. Говори се, че новата й половинка е топ кураторът Вито Шнабел. Спокойно можем да заявим, че неговият любовен живот е не по-малко интересен от този на Амбър. Дълго време той бе половинка на Хайди Клум, а преди това беше тръпка и на Деми Мур. Името му е свързано и с други знаменити красавици като Ел Макферсън и Лив Тайлър. Той се вписва идеално в образа на новата половинка на Амбър Хърд, която преди две години се разведе с Джони Деп, а след това имаше връзка с милиардера Илон Мъск. Известно време тя ту се разделяше, ту се връщаше при него, но в крайна сметка реши да го напусне завинаги.



Според изданието „Page Six” Вито и Амбър са били засечени да се целуват в ресторант в Ню Йорк и това не е първият път, в който са забелязани заедно. Двамата отказват да коментират отношенията си, но явно между тях се заражда красив романс.

В момента Амбър има наситен с професионални ангажименти живот и очевидно все още не желае да потвърди слуховете за връзката си. Тя се появи на фестивала в Кан сама, за да представя марката Lòreal Paris.

Малко след като се раздели окончателно с Илон Мъск, Амбър бе засечена в компанията на Шон Пен през март, но очевидно с него не е имала нищо повече от една вечеря.

Четете още: Николета се венча тайно?