Родната поп-фолк изпълнителка Алисия прикова всички погледи към себе си, появяайки се с ефектна веяерна рокля с множество инкрустации на лайфстайл награди в нощен клуб преди броени дни.

Оказа се, че тоалетът, характеризиращ се с пищна украса, дълбоко V-образно деколте и съблазнителна цепка, е вече носен от друга известна дама и то не коя да е, а топмоделът Кендъл Дженър.

Красавицата от клана Кардашиян-Дженър облече дрехата април месец миналата година за събитие в Ню Йорк по повод 150-ата годишнина на списание Harper’s Bazaar.

Дрехата е част от есенната колекция на модния бранд Redemption, а Алисия, подобно на Кендъл, реши да носи роклята без сутиен и да остави дълбокото деколте да привлича погледите на околните.

View post on Instagram
 

Остава само да гадаем дали сънародничката ни си е поръчала оригиналната рокля или също като колежката си Камелия носи реплика. Припомняме ви, че преди броени дни Камелия се появи в шоуто Гласът на България с дълга провокативна рокля в зелено.

Оказа се, че тя е копие на рокля, която Бионсе разходи на червения килим октомври миналата година.Дрехата на Лейди Би е създадена специално за нея от от дизайнера Уолтър Мендес и нейната стилистка Зерина Ейкърс. Любопитното в случая е, че освен роклята Камелия бе копирала дори прическата и шала на Бионсе.